Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING I IURNS’14, A PUNT

IGUALADA NIT DE SHOPPING I IURNS’14, A PUNT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A deu dies abans del dissabte, 31 de maig, Igualada Nit de Shopping i Igualada Urban Running Night Show ultimen els seus preparatius. La nit de compres a càrrec d’Igualada Comerç i la cursa nocturna que organitza l’Ajuntament d ’Igualada tornaran per tercera vegada a omplir els carrers de la ciutat amb milers de persones que vindran a correr, a comprar, però sobretot, a passar-ho bé a Igualada.

L’entitat Igualada Comerç, com també desenes de comerços de la ciutat estan treballant des de fa setmanes en l’organització de les compres nocturnes, com també en els preparatius de les nombroses promocions que es portaran a terme aquest dia.

Igualada Nit de Shopping´14-general
Igualada Nit de Shopping´14-general

Malgrat que aquest format de promocions de venda s’ha extès per moltes poblacions de Catalunya, val la pena recordar principals característiques d’aquesta activitat: els comerços obriran els seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit, n’hi hauran ofertes, descomptes i preus especials només per dia 31 de maig, es realitzaran accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials a càrrec dels mateixos comerços, i amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa realitzara alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys. També n’hi hauran promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure al càrrec d’Igualada Comerç Tot aixó acompanyat amb una extensa difusió de l’activitat per diferents mitjans de comunicació i xarxes socials.

Aquesta iniciativa innovadora que s’està portant a terme amb molt d’èxit a varies ciutats de Catalunya, va trobar de seguida una resposta entusiasta a Igualada. El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

Per tant, el dia 31 de maig, tot començara amb les activitats d’Igualada Urban Running Night Show i varies curses pensada per tota la família amb activitats diverses per passar una divertida tarda-nit.

Mentre tant, la festa continuarà amb el comerç d’Igualada i les Compres Nocturnes. Un altre cop, més de 100 comerços i altres serveis obriran fins a les 12 de la nit amb promocions, activitats, curses, música, facilitats d’aparcament, menús a 12 euros, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, màgia, desfilades de moda, dansa, i moltes compres i sorpreses. Evidentment amb places i carrers plens a gom a gom, com botigues també.

Any rere any, aquesta experiència porta cada vegada més públic i corredors. Les places i carrers estaran plenes de gom a gom, i és d’esperar que també estiguin les botigues.

En el transcurs dels properes dies Igualada Comerç anirà informant de tots els detalls i promocions que s’estan organitzen per aquest gran dissabte.

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web