Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LES BASES DEL SORTEIG "LES MILLORS IMATGES D’IGUALADA NIT DE SHOPPING"

LES BASES DEL SORTEIG "LES MILLORS IMATGES D’IGUALADA NIT DE SHOPPING"

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç regala un Vol en Globus entre totes aquelles persones que publiquin a Twitter o Instagram una foto de l’ambient que es viu als carrers, plaçes i les botigues amb el motiu d’Igualada Nit de Shopping. Totes les fotos s’han de penjar a l’etiqueta o hastag #IgualadaNitdeShopping . El sorteig serà el dimarts, dia 10 de juny.

Condicions per participar:
• S’ha de publicar una foto a Twitter o Instagram en la que hi aparegui una foto de l’ambient que es viu als carrers, plaçes i les botigues amb el motiu d’Igualada Nit de Shopping La foto pot ser tant interior, com exterior.
• La foto s’ha de publicar en l’etiqueta o hastag
#IgualadaNitdeShopping i amb un comentari de quina zona, carrer, plaça o comerç es tracta. Igualada Comerç farà el control de tots aquests missatges.
• La data límit de participació és el dilluns, dia 9 de juny a les 11h. El dimarts, dia 10 de juny, a les 12h es farà el sorteig entre totes aquelles fotos publicades i acceptades.
• L’organització es reserva el dret de no validar les fotografies que no s’acullin a aquestes disposicions, que puguin semblar falses i que puguin ser malintencionades.
• L’organització es reserva el dret de fer l’ús que cregui més convenient de les imatges, així com publicar-les a Internet o en d’altres espais.
• Qualsevol aspecte no recollit en aquestes bases serà resolt per la organització segons estimi més convenient.
• La participació en el sorteig comporta l’acceptació de totes aquestes bases.

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web