Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE, OBERT TOTA LA NIT AMB MOTIU D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

AQUEST DISSABTE, OBERT TOTA LA NIT AMB MOTIU D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La tercera edició d’Igualada Nit de Shopping tornarà a superar el nombre de comerços participants de l’any passat. Any rere any, aquesta activitat creix, tant en botigues adherides, com també en el nombre de visitants i el públic que hi pren part. I això evidentment motiva a més de cent comerços que preparen promocions cada vegada més interessants i curioses. El proper dissabte, es tornaran a reviure els records de l’any passat de la Cursa Nocturna i de la Nit de Compres que encara són presents en la memòria dels milers dels visitants de la nostra ciutat.

Igualada Nit de Shopping i Urban Running Night Show són la mostra de projecte de la ciutat, de la marca d’Igualada i de col·laboració de varis sectors que hi prenen part, del comerç, d’esport, l’Ajuntament, Igualada Comerç i molts altres que s’uneixen davant d’un projecte d’aquesta envergadura.

Cartell Igualada Nit de Shopping´14
Cartell Igualada Nit de Shopping´14

El proper dissabte, dia trenta-u de maig els comerços participants tindran obertes les portes dels seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cada un dels comerços que s’han apuntat a aquesta iniciativa realitzarà alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys de la seva zona.

Enguany, des de l’organització s’ha introduït l’eslògan Ciutat 10, que defineix el compromís de les botigues participants d’oferir almenys 10 % de descomptes durant la Nit de Shopping.

Més allà de les ofertes i descomptes, la gràcia d’Igualada Nit de Shopping és que pràcticament cadascú dels comerços cridarà l’atenció amb una petita sorpresa en forma de promocions, actuacions musicals, copa de cava, tastets de productes, còctels, desfilades de moda, jocs infantils, massatges i realització d’accions d’animació i activitats promocionals davant dels mateixos establiments amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues. També n’hi haurà concerts a l’aire lliure, festes amb DJ’s, exposicions, tapes de productes de la terra, decoracions innovadores, i moltes coses més. D’aquesta manera, el comerç igualadí fa una projecció de la marca Igualada adreçada a tots els visitants de la ciutat.

Promocions comerços
Promocions comerços

Per l’altre banda, Igualada Comerç, organitzador de la Nit de Shopping ha preparat un extens programa de promocions, activitats i varies zones d’esbarjo a l’aire lliure i que tindran com objectiu atraure el públic en general i crear un aire desenfadat de Festa.

A la Plaça de Pius XII, i amb la col·laboració de La Bromera, l’associació d’amics de la cervesa, n’hi haurà la zona “Cervesa Artesana de l’Anoia”. En aquest racó es podran tastar varies modalitats de cervesa artesana, entre les quals Minairons, Espina de Ferro, Brooklin Pils, Segarreta i alguna altre més. Tot això acompanyat amb bon menjar i amb la bona música

A la cantonada del c/Òdena amb la Rambla n’hi haurà el “Desafiament de Màgia”. Dos mags “competiran” entre ells qui farà el truc més complicat.

L’edició d’enguany és d’enhorabona pels infants. En les dues places d’Igualada, recentment reformades, la Plaça del Pilar i la Plaça de Sant Miquel, n’hi haurà els inflables. De fet, des de fa ja uns dies, els comerços reparteixen els vals perquè els infants hi puguin pujar.

A la Plaça del Bruc (davant la Basílica), n’hi haurà una desfilada de moda al càrrec de Shana, i amb les models del concurs Shana Girl.

Igualada Comerç ha preparat també una activitat molt vistosa, que es farà al carrer de Garcia Fossas. Es tracta d’espectacle de bombolles, empleant una sèrie d’instruments que ens faran observar diferents formes de bombolles de sabó, amb fum, etc.

Entre tantes activitats que es faran, destaca la participació molt activa, complerta i nodrida de l’escola de ball Montserrat Andrés, en un altre indret, a la Plaça de l’Ajuntament. Entre les 19 h. i 21 h. l’intens programa d ’aquesta escola proposa al públic:

-Coreografies clàssiques i modernes

-Acompanyament de viola (Pol Berlinches Torras-músic)

-Actuació Ona Fernandez Touriñan (alumne de l’escola de ball David

Campos)
-Actuació de Silvia Farres (cantant) amb acompanyament de guitarra

-Coreografies divertides i actuals

I per final, Igualada Comerç vol agrair a tot el públic que es presenti aquest dissabte amb el sorteig d’un vol en globus. Hi podran participar totes les persones que publiquin a Twitter o Instagram una foto de l’ambient que es viu als carrers, places i les botigues amb el motiu d’Igualada Nit de Shopping. Cal enviar-la al Twitter o Instagram amb l’etiqueta #IgualadaNitdeShopping. . El sorteig pretèn que els mateixos compradors i visitants pengin les seves fotos a Twitter o Instagram i que d’aquesta manera facin la promoció i publicitat d’Igualada Nit de Shopping i de l’ambient d’aquest esdeveniment.

Promocions i avantatges Igualada Comerç
Promocions i avantatges Igualada Comerç

I per el públic que pugui tenir gana, desprès de tantes imatges, activitats, tanta gent i compres també, la ciutat d’Igualada ofereix una molt bona gastronomia. I per la Nit de Shopping, Igualada Comerç ha pactat uns preus igualment de bons. N’hi haurà una sèrie d’establiments que oferiran una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, el menú Igualada Nit de Shopping de només 12 €. Tots aquests restaurants adherits a iniciativa estan degudament senyalitzats per la seva fàcil identificació. Des d’Igualada Comerç es recomana consultar qui són aquests locals per poder fer les reserves amb temps suficients. Informació es pot trobar a la pàgina de l’entitat www.igualadacomerç.cat com també a Facebook i a Twitter.

Restaurants Igualada Nit de Shopping´14
Restaurants Igualada Nit de Shopping´14

Des d’Igualada Comerç es recomana també d’aparcar a les zones blanques (gratuïtament), o a les zones blaves i a 2 pàrquings subterranis de la ciutat (consultar pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat). I a l’hora de comprar, es poden demanar als comerços d’Igualada els vals d’aparcament que regalen als seus clients per aparcar als dos pàrquings subterranis.

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, activitats, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat. Us ho adjuntem en l’arxiu annexe.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web