Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ REPRESENTADA A LA IX CONVENCIÓ DEL COMERÇ DE CATALUNYA

IGUALADA COMERÇ REPRESENTADA A LA IX CONVENCIÓ DEL COMERÇ DE CATALUNYA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.
Igualada Comerç va estar invitada ahir per la Confederació de Comerç de Catalunya (CCC) a assisitir a la celebració del seu 30è aniversari, en el marc de la IX Convenc...ió del Comerç.

En el transcurs d’un dinar, el president de la CCC, Pere Llorens, va lliurar al president de la Generalitat, Artur Mas, la 1a Medalla d’Or de l’entitat, en reconeixement del seu compromís amb el comerç català i de la defensa del seu model comercial feta des de la Generalitat de Catalunya.

La CCC també va voler distingir la tasca de “la Caixa”, per haver estat des de sempre al costat del comerç, com de la CCC.
Foto 1-CCC´14


La CCC va fer un balanç dels seus 30 anys de vida, en el qual es van plantejar els reptes de futur del comerç i, alhora, van recordar les fites més importants aconseguides per la patronal, com, p.e. la reducció de les taxes bancàries; l’impost de les grans superfícies; la lluita pel model comercial català, per fer front als atacs liberalitzadors i en contra de la proliferació dels outlets, o, també, les gestions fetes per la Llei d’arrendaments urbans (LAU), entre moltes altres qüestions de vital importància per al sector. La CCC també va voler fer un repàs de les diferents campanyes que s’han dut a terme, com “Estirem la manta”, “El comerç t’acull” o la creació de la marca “Botiguers pel país”, a més de les més de 20 guies que s’han dut a terme, de diferents temàtiques, que són un suport per a l’activitat dels comerciants catalans.

La cloenda va anar a càrrec del president de la CCC, Pere Llorens; del president de la Fepime Catalunya, Eusebi Cima; del president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Miquel Valls, a més del regidor de Comerç, Consum i Mercats de l’Ajuntament de Barcelona, Raimond Blasi, i del conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig.
FOTO 2-CCC´14


Igualada Comerç va estar representada pels membres de la Junta de l’entitat, el sr. Pere Rodrigo, de l’Òptica Rodrigo, el sr. Jaume Bascompre del comerç Dormebe, com també d’altres membres de l’entitat.

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web