Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CAMPANYA DE SEGURETAT EN COMERÇ DURANT L’ESTIU

CAMPANYA DE SEGURETAT EN COMERÇ DURANT L’ESTIU

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Durant l’època estival, els establiments comercials de les nostres ciutats viuen un dels moments de màxima activitat. És per aquest motiu que, des de la Policia de la Generalitat (Mossos d’Esquadra) es va activar la campanya d’estiu mitjançant el Programa Operatiu Estacional de Seguretat Gregal 2014, amb l’objectiu de reforçar la presència policial en aquelles zones de més activitat turística i comercial.

Igualada Comerç col·labora amb els Mossos d’Esquadra en la difusió d’aquesta informació a tots els comerços de la ciutat, per tal que la campanya d’estiu pugui ser lo mes segura posible.

De l’01/07/2014 al 30/09/2014, es duran a terme accions concretes de prevenció policial dirigides a les zones d’activitat turística i eixos comercials, a la protecció de l’habitatge, a l’oci diürn i nocturn i a la seguretat en la mobilitat, tant per les carreteres com per la xarxa de transports públics i privats, així com els espais de pública concurrència i platges.

Amb aquesta campanya, la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra vol assolir els següents objectius:

- Prevenir i/o reduir els fets delictius que es produeixin en els àmbits considerats estratègics, atenent les condicions específiques que es donen en aquest període.

- Garantir la seguretat en la mobilitat en la xarxa viària, en la xarxa del transport públic i en els grans eixos de connexió.

- Garantir el normal desenvolupament de les activitats i esdeveniments específics d’aquest període.

- Augmentar la percepció de seguretat en els diferents àmbits d’actuació.

- Fomentar la implicació i coordinació en matèria de seguretat amb els actors que intervenen en el programa.

La col•laboració i cooperació de tots ha de permetre que la campanya es desenvolupi amb tota normalitat i gaudiment de la ciutadania.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web