Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL DISSABTE, DIA 6 DE SETEMBRE, 36ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

EL DISSABTE, DIA 6 DE SETEMBRE, 36ª EDICIÓ DE LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

A falta d’una mica més de 15 dies, Igualada Comerç ultima els preparatius de la nova edició de la Botiga al Carrer, en aquesta ocasió, edició d’estiu. Amb ganes renovades, des de l’entitat es treballa de dotar aquest esdeveniment popular amb una nova imatge, i per això es volen introduir nous continguts amb un objectiu molt clar: millorar en imatge i iniciatives encara més aquesta activitat tant popular entre els igualadins i el públic d’arreu de Catalunya.

Per tant, els igualadins i altres visitants de la nostra ciutat tenen cita el dia 6 de setembre amb les noves idees de la Botiga al Carrer. El que sí que no es canviarà, és la participació dels comerços de la nostra ciutat, amb productes de temporada i de primer nivell, però amb els preus competitius de sempre S’espera que en les Rambles, des del c/Òdena i fins el c/Sta. Caterina, en una zona comercial plena d’activitats i animacions, com també en altres indrets peatonals de la ciutat, s’instal·lin més de 100 comerços, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquilles. La Botiga al Carrer és una de les campanyes històriques que organitza l’entitat comercial igualadina i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.

Imatge de l´any passat
Imatge de l´any passat

Igualada Comerç està ultimant un nodrit programa d’activitats i animacions dels que informarà en les properes setmanes i que tenen com l’objectiu de fer una jornada entretinguda per tot el públic.

Aquesta 36à edició de La Botiga al Carrer, és l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de la temporada d’estiu. Encara que l’entitat farà el balanç definitiu desprès de 31 d’agost, es pot avançar que la tònica d’estancament de consum dels últims anys ha continuat, malgrat les previsions optimistes que arribaven des dels mitjans de comunicació. Bona part de culpa ha tingut la climatologia amb un estiu molt inestable, canviant i més fred de normal.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web