Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES REDUCCIÓ DE LES TAXES D’INTERCANVI BANCARI

REDUCCIÓ DE LES TAXES D’INTERCANVI BANCARI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Tal com Igualada Comerç va informar, el dia 4 de juliol es va aprovar un Reial Decret Llei que inclou un paquet de mesures amb incidència en el sector del comerç i que, a més, aprova la reducció de les taxes d’intercanvi en operacions realitzades amb targetes de pagament d’àmbit nacional, tant en comerços físics com en el comerç electrònic.

Posteriorment, el dia 16 de juliol, es va publicar el Projecte de llei d’aprovació d’aquest Reial Decret, el qual estableix que la reducció de les taxes entrava en vigor a partir de l’1 de setembre de 2014.

Igualada Comerç recorda que els nous límits màxims de les taxes d’intercanvi són els següents:

· Per operacions amb targetes de crèdit: 0,3% del valor de l’operació.

· Per operacions amb targetes de dèbit: 0,2% del valor de l’operació, limitat a una comissió màxima de 7 cèntims d’euro per evitar comissions més elevades que les actuals.

· Per als pagaments de petit import fins a 20 euros, les comissions són encara més baixes: 0,2% per a crèdit i 0,1% per a dèbit.

Per tant, doncs, des de l’entitat comercial igualadina s’aconsella que els comerciants revisin amb les seves entitats financeres les taxes que els hi cobren tenint en compte aquests límits màxims que ja estan en vigor.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web