Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DE L´AJUNTAMENT D´IGUALADA PER AL FOMENT A LA CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL ESTABLES

CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DE L´AJUNTAMENT D´IGUALADA PER AL FOMENT A LA CREACIÓ DE LLOCS DE TREBALL ESTABLES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb l’ànim de fer el màxim de difusió possible, Igualada Comerç informa sobre la nova convocatòria de subvencions de l’Ajuntament d’Igualada per al foment a la creació de llocs de treball estables per part de les empreses i entitats igualadines.

Per tal de determinar la quantia de les subvencions es tindrà especial consideració a un seguit de variables sociolaborals en relació al sexe i l’edat de la persona contractada que afavoriran directament al col·lectiu femení i les edats compreses en el tram de més dificultat d’inserció laboral. Aquestes contractacions hauran d’haver estat formalitzades entre l’1 de setembre del 2013 i el 31 d’agost del 2014.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 15 de setembre al 14 d’octubre i es podran presentar a l’IG Nova (Av. del Mestre Muntaner, 86 i Av. de Barcelona 105) on, a més, hi podreu fer les consultes que considereu convenients.

Per qualsevol altre dubte o consulta que desitgeu formular us podeu adreçar a l’IG Nova Tecnoespai (tel. 938066555 – ignovatecnoespai@aj-igualada.net ) o bé a l’IG Nova Empresa (tel. 938050409 – promocio.economica@aj-igualada.net ) i també podeu consultar les bases a la web de l’Ajuntament www.igualada.cat on, a més, podreu enllaçar amb els impresos corresponents.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web