Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

MARATÓ DE DONACIÓ DE SANG

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada acull un any més la Marató de donació de sang. Edició rere edició s’han pogut veure actuacions, activitats, i molts obsequis i sorpreses i que han fet viure l’hàbit de la donació de sang com a una festa familiar.

Sota l’eslògan “Igualada te sang de rècord!” la ciutat torna a acollir una nova Marató de donació de sang. És per això que el proper dissabte 27 de setembre de 2014 , de 10 del matí a 10 del vespre (ininterrompudament) , es fa una crida i es convida a tothom a donar sang al Centre MIPS Fundació Privada (C/ Delícies, 8 –Entrada per C/ Cardenal Vives, 13).

La Marató és una oportunitat per fer un gest altruista d’una manera senzilla i ràpida. Només cal tenir més de 18 anys i pesar 50 quilos o més.

El Banc de Sang i Teixits com el Centre MIPS Fundació Privada, l’Ajuntament d ’Igualada i l’Associació de Donants de Sang de l’Anoia, amb la col·laboració d’Igualada Comerç, animen a participar-hi, ja sigui donant sang, fent difusió i repartint els tiquets als clients, els quals serveixen per entrar en sorteig d’una TV, entre totes les persones que donessin sang.

Per a més informació, cal adreçar-se a Josep Ma Planella al telèfon 902 170 257 o a jmplanella@nadark.com .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web