Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL DISSABTE, 8 DE NOVEMBRE, LA GRAN FESTA DEL VI I EL DIVENDRES, 7 DE NOVEMBRE, TAST DEL VI SOLIDARI

EL DISSABTE, 8 DE NOVEMBRE, LA GRAN FESTA DEL VI I EL DIVENDRES, 7 DE NOVEMBRE, TAST DEL VI SOLIDARI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Gran Festa del Vi torna per tercer any consecutiu el dissabte, dia 8 de novembre. Desprès d’existosa primera edició, i encara millor la segona, el repte es fa cada vegada més gran. Malgrat això, la Gran Festa del Vi continua creixent, perquè el recorregut és llarg i prometedor. S’obren noves portes, que aporten noves idees i atrauen nous expositors. Aquest esdeveniment igualadí en poc temps s’ha guanyat el respecte de mostres molt més grans i ha despertat l’interès de força gent. Malgrat això, l’objectiu és tenir un creixement sostingut i controlat.

Per aquest motiu, en aquesta edició hi haurà una mica més de bodegues, a més a més dels 4 estands de gurmets que repeteixen. Però, enguany hi haurà una nova sorpresa. Responent a les demandes i suggeriments del públic, s’ha decidit convidar un nou sector que participa per primera vegada en la Gran Festa del Vi, que creiem que alegrarà el paladar de tots els assistents, els pastissers d’Igualada.

Edició de l´any 2013
Edició de l´any 2013

L’horari de La Gran Festa del Vi és com sempre, des de les 11:00 fins a les 21:00, i l’activitat es portarà a terme a la Rambla Sant Isidre d’Igualada. Els tiquets per tastar els vins i els productes gurmet es podran adquirir als dos punts de venta i informació que tindrà Igualada Comerç a la Rambla San Isidre, i que es trobaran als seus dos extrems.

Com cada any, la Gran Festa del Vi comença amb un acte el dia anterior. El divendres, dia 7 de novembre a les 20:00 h. es tornarà a realitzar el Tast Solidari d’Igualada Comerç. Aquest acte, singular i amè, i sobretot, solidari, el presentarà el sommelier i enòleg, Josep Pelegrí. Amb ell tindrem l’honor de compartir aquest esdeveniment què es realitzarà a Escola Pia, Pl. Castells, 10. Els beneficis íntegres aniran al suport dels programes socials, igualment com l’any passat. Concretament, enguany la recaudació d’aquest acte anirà íntegrament destinada a Grup d’Ajuda dels Caputxins, que gestionen un banc d’aliments per la gent necessitada. En aquesta edició comptarem amb la gentilesa dels productors dels vins de Bages, els que s’ocuparan d’aportar els seus cinc millors vins d’aquesta popular i a nosaltres popular zona vitivnícola per tastar al Tast Solidari.

Tast del Vi Solidari´13
Tast del Vi Solidari´13

En l’edició anterior, prop de vuitanta persones hi van assistir en aquest acte solidari i es van poder tastar cinc vins de la comarca. Es van poder recaudar quasi 700 € pel Banc d’Aliments d’Igualada.

Els vals pel Tast es poden adquirir a:

IGUALADA COMERÇ, c/La Torre, 5 (938051419)

CELLER FIGUERES, Av. Pau Casals, 55 (938033574)

IGUALAVINS, c/La Torre, 1 (938033981)

VINNARI, Passatge del Forn, 8 (938048886)

VINNART, Pl. de l’Ajuntament, 10 (938035205)


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web