Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇTREU AL CARRER UNA NOVA REVISTA AMB INFORMACIÓN SOBRE EL COMERÇ DE PROXIMITAT

IGUALADA COMERÇTREU AL CARRER UNA NOVA REVISTA AMB INFORMACIÓN SOBRE EL COMERÇ DE PROXIMITAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ambl’objectiud’apropar encara més tota la informaciód’actualitat i els temes d’interès sobre el comerç de proximitatalsciutadans, Igualada Comerç ha tret al carrer una nova publicació, un magazine ambnoticíes, reportatges, espaisd’opinió i consulta, i altresseccionsamb tota la informació per estar al dia sobre l’àmbit comercial a la nostraciutat.

En el primer número, que ja es pottrobaralsestabliments i equipaments de la capital de l’Anoia, hi trobareu diversos articlesambinformació sobre el dia a dia de l’activitat comercial d’Igualada (sobre l’IgualadaSlow Shopping, la Gran Festa del Vi, la campanya de Nadal, entre d’altres temes), i diversos reportatges sobre el comerç de proximitat. Sobre aquestatemàtica, la revista dedica un reportatgeambl’opinió sobre elsavantatges del comerç de proximitatdavantaltresmodels a càrrecdels prestigiosos economistesigualadins Toni Olivé, Xavier Cuadras i Joaquim Solé-Vilanova. També coneixereml’opinió de diversos igualadins i igualadines, vinculats al teixitassociatiu de la ciutat, que ens expliquen elsseusmotius per preferir anar a comprar alscomerços del barriabans que a les granssuperfícies.

En aquest primer número també hi trobarem un reporatgeamb diversos casos de comerçoslocals que aporten un valor afegit a la sevaactivitat. Finalment, elslectors hi trobarandiversesseccionsd’interès, com un espai de consultes, una agenda i una secció en la qual les entitatsculturals, socials, esportives, etc. d’Igualadaens obren les seves portes: en aquest cas, hemanat a un assaigdelsMoixiganguersd’Igualada i hemconegut una mica més i des de dins, aquestaentitat igualadina.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web