Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES DOS ESTABLIMENTS D’IGUALADA REBEN EL DIPLOMA “OBERTS AL CATALÀ”

DOS ESTABLIMENTS D’IGUALADA REBEN EL DIPLOMA “OBERTS AL CATALÀ”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Confederació de Comerç de Catalunya va entregar el passat dimarts l’XI edició del Premi CCC a la millor iniciativa lingüística del sector comercial, Memorial Mercè Canal i el Premi extraordinari 2014 per l’aplicació del Pla d’assessorament d’“Oberts al català”, en el marc de la III Jornada de treball d’“Elcomerçt’acull”.

Aquests guardons, que tenencom a finalitat reconèixer l’esforç que fan les entitats, empreses i associacions dels sectors del comerç, dels serveis i del turisme per promoure l’ús del català, compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, a través dels departaments d’Empresa i Ocupació, de Cultura (Direcció General de Política Lingüística) i de Benestar Social i Família (Direcció General per a la Immigració).

La denominació Memorial Mercè Canal en el nom del premiés en record de la creadora d’aquesta iniciativa i de la campanya “Oberts al català” - Mercè Canal, que també va ser presidenta de la Comissió Lingüística de la CCC.

Així mateix, aquest any ha tingut lloc la sisena edició del Premi extraordinari per l’aplicació del Pla d’assessorament d’“Oberts al català”, en la qual s’han donat guardons i diplomes a les millors iniciatives lingüistiques del sector comercial, a dos establiments d’Igualada, supermercats SUPERMAS i llibreria AQUALATA.

Els guardonsals premiats i els diplomes als participants han estat entregats pel director general de Comerç, Josep M. Recasens; per la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa; pel director general per a la Immigració, Xavier Bosch; pel diputatdelegat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Jordi Subirana, i pel president de la Confederació de Comerç de Catalunya , Pere Llorens.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web