Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES FET A CATALUNYA. COMERÇ. CONVIVÈNCIA AMB PERSONALITAT

FET A CATALUNYA. COMERÇ. CONVIVÈNCIA AMB PERSONALITAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Conscients del seu valor, i en uns moments en que el nostre model es veu amenaçat pel recurs del Govern espanyol davant del tribunal Constitucional, es continua treballant per a la promoció del comerç entre el públic català per a fer-lo partícip de l’èxit. l és amb aquest objectiu que el Govern, a través del Consorci de Comerç i Artesania i Moda, ha realitzat amb 8TV el documental “Fet a Catalunya. Comerç. Convivència amb personalitat”.

En aquest documental, trobareu el valor del comerç, així com algunes iniciatives als serveis del seu professionals. Volem mirar més enllà, ampliar horitzons.“Fet a Catalunya. Comerç. Convivència amb personalitat”. va dirigit principalment als joves i posa en valor el sector del comerç com a èxit de futur laboral i professional. És evident, en un context d’amenaces jurídiques i polítiques del govern de l’Estat per desvirtuar el que hem construït durant anys, ara és també el moment de sumar esforços, de sumar veus, de sumar sinergies per defensar i reafirmar el model català del comerç.

Demà dissabte a les 21.30 hores, a 8TV, es farà la primera emissió del documental, que també es podrà veure durant la celebració la propera setmana de la iniciativa Shopping Night. Però us volem convidar a que avui mateix en feu un tast entrant aquí: http://goo.gl/1I5UCw


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web