Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA PER AQUEST NADAL IGUALADA COMERÇ COL•LABORA AMB LA PISTA DE GEL I REPARTEIX VALS DE DESCOMPTE I ESTORES DECORATIVES ALS ASSOCIATS

PER AQUEST NADAL IGUALADA COMERÇ COL•LABORA AMB LA PISTA DE GEL I REPARTEIX VALS DE DESCOMPTE I ESTORES DECORATIVES ALS ASSOCIATS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Enguany, per la campanya de Nadal l’Ajuntament d’Igualada, amb la col•laboració d’Igualada Comerç i comerciants de la ciutat instal•la a la Plaça de Cal Font una gran pista de gel, amb 25 m. de llargada per 14 m. d’amplada. Les dates en les quals la pista estarà en funcionament són des del dia 5 de desembre i fins al dia 11 de gener, ambdós inclosos.

Pista de gel
Pista de gel

L’horari serà el següent:

Dies laborables fins al 19 de desembre, de 17 a 21 hores.

Resta de dies: d’11 a 15 hores i de 16 a 21 hores.

Dies especials: Els dies 24 i 31 de desembre i 5 de gener la pista quedarà tancada a les 20 hores.

Els dies 7, 8 i 9 de gener l’horari tornarà a ser de 17 a 21 hores.

Les entrades de mitja hora per la pista de gel a les taquilles valdran 6€ (patins inclosos).

Igualada Comerç repartirà a tots els seus associats vals de descompte de 2€, amb els quals l’entrada per patinar mitja hora serà de només 4€. Els comerços associats amb l’entitat disposaran d’aquests vals de descompte per repartir-los entre els seus clients.

Amb objectiu d’identificar tots els establiments que reparteixen els vals de descompte i també com decoració dels carrers, l’entitat facilitarà als seus associats unes grans estores personalitzades, que s’instal•laràn davant de les portes d’entrada als comerços.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web