Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL DIMECRES DIA 7 COMENÇEN LES REBAIXES D’HIVERN I EL PROPER DIUMENGE, DIA 11, OBERT!

EL DIMECRES DIA 7 COMENÇEN LES REBAIXES D’HIVERN I EL PROPER DIUMENGE, DIA 11, OBERT!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Els comerços començen oficialment les rebaixes d’hivern aquest dimecres, dia 7 de gener i les finalitzaràn el 6 de març.

A més a més, el primer diumenge de la campanya de rebaixes, el dia 11 de gener, els establiments comercials podran obrir les portes, coincidint amb el primer festiu del període legal de rebaixes, segon la Llei Catalana de Comerç.

Es preveu que aquí a Igualada les rebaixes tinguin un començament agresiu, amb uns descomptes que en la majoria dels casos siguin ja de 50 %. Els primers dies, quan encara queda genère a remanar, seràn els dies amb més moviment.

Rebaixes 50%
Rebaixes 50%

Encara així, hi ha molts establiments que apliquen descomptes i ofertes per animar les vendes desde fa dies . Cada cop més botigues i cadenes comercials aposten per avançar les rebaixes abans del que marca la llei catalana, aprofitant que una part de la norma està suspesa pel Constitucional i acollint-se a l’espanyola.

De fet, el buit legal que existeix actualment provoca que no es compra gaire més en període de rebaixes, tret que es trobin bones ofertes i bons productes, donat que moltes empreses ofereixen formules de ventes de saldos en qualsevol altre moment de l’any.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web