Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE, MOLT COMERÇ I ACTIVITATS A LA BOTIGA AL CARRER

AQUEST DISSABTE, MOLT COMERÇ I ACTIVITATS A LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Milers de persones, desenes de botigues, restaurants, bars i molt de lleure per tot el centre comercial urbà d’Igualada.

I entre tantes compres, és clar que no ens hem oblidat de què els menuts de casa nostra, també s’ho han de passar bé. Per aquest motiu, a la Plaça de Cal Font tindrem una activitat, que es diu “Revoltim”, pels més petits. Túnels, tobogans, coixins, laberint gegant... tot un circuit on els nens i nenes gaudiran d’allò més.

En un altre indret, a la Plaça de l’Ajuntament, hi haurà animació que es diu “Fes-te gran”. És un espai de jocs gegants que proposem per a la plaça de l’Ajuntament. Més de 200 m2 de joc, tots ells a tamany dimensionat i fets artesanalment. Un espai on tots els membres de la família podran compartir una estona de joc.

Com què la Botiga al Carrer sense inflable, no és la botiga...es torna a instal·lar un inflable a la Rambla Nova. Tots els nens i les nenes estan convidats a pujar-hi!Això sí, caldrà que els pares demanin els vals a les Botigues al Carrer, per evitar aglomeracions a l’hora de entrar.

En un altre indret, aprendrem a crear un instrument musical. A la Plaça del Pilar, tindrem taller d’instruments de percussió. Senzills, sonors i creatius..

Per l’altre banda i amb motiu de la Botiga al Carrer, Igualada Comerç va rebre fa uns dies la proposta de col·laboració del restaurant Somiatruites. Es tracta del sorteig de sis menús a Somiatruites, vàlids per bescanviar durant el mes de març i de dilluns a divendres al migdia. Només cal omplir el val que es pot descarregar de la nostra página web www.igualadacomerç.cat i dipositar-ho fins al dia 6 de març a Igualada Comerç, C/la Torre, 5, o el dia 7 de març a l’urna d’IgualadaComerç, situada a la Rambla St. Isidre (davant Cal Ble) i al restaurant Somiatruites, C/del Sol, 19, abans de les 20.30 h.

Es dóna el cas que el xef d’aquest restaurant igualadí, David Andrés, serà a la final mundial de cuiners menors de 30 anys del concurs S. Pellegrino Young Chef 2015. Des d’IgualadaComerç li desitgem molt d’èxit en aquesta competició.

A més a més, per la Botiga al Carrer, a les 18.30 h. hi haurà xocolatada i un berenar per a tothom de les mans del restaurant Somiatruites.

Plànol de les ubicacions La Botiga al Carrer´15m
Plànol de les ubicacions La Botiga al Carrer´15m

El comerç d’Igualada sempre ha sigut sensible amb les causes socials. Coincidint amb la Botiga al Carrer i amb motiu del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, entre actes i propostes molt diverses i com sempre molt interessants, a la Plaça de Cal Font, des de les 10 a 14 h., Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena realitzarà un performans, amb el nom “Donar veu, …veure”. Serà una acció al carrer per a reflexionar sobre la (des)igualtat de gènere.

Ens encanta compartir activitats, esdeveniments i espais!Per tant, no es pot perdre aquest cap de setmana la simbiosi de la cultura, art, comerç i la ciutat. En la Plaça de Cal Font, a més a més de nombrosos estands, molt comerç i activitats infantils, també hi haurà l’oportunitat de gaudir de FineArt.

FineArt Igualada és un esdeveniment de fotografia que compta amb les obres de fotògrafs de tot l’estat espanyol. Les exposicions es reparteixen per diverses sales i espais de mostres fotogràfiques efímeres. Del 6 al 22 de març de 2015 Igualada s’omple d’exposicions i activitats paral·leles com projeccions audiovisuals, xerrades, taules rodones, visites guiades i tallers.

I, entre tots aquests espais, a la plaça de Cal Font, el mateix dissabte de la Botiga al Carrer, es fa el Mercat de fotografia amb estudiants i fotògrafs participants.

Per tant, un altre cop, en les principals zones comercials de la ciutat, com també en altres indrets peatonals de la ciutat, es tornaràn a instal•lar més de 100 comerços, una quantitat que ratifica l’edició de la Botiga al Carrer d’Igualada en una de les més grans de Catalunya.

La Botiga al Carrer ofereix productes de temporada i de primer nivell, i amb els preus competitius de sempre.Durant tot el dia, les botigues igualadines oferiràn a milers de visitants d’arreu una agradable visita i facilitarà les compres tranquil·les.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius

Doncs, aquest dissabte, No us ho perdeu! LA BOTIGA AL CARRER!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web