Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES MOLT DE PÚBLIC A LA BOTIGA AL CARRER

MOLT DE PÚBLIC A LA BOTIGA AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La 37ª edició de la Botiga al Carrer ja és història. I com no podia ser d’altra manera, prop d’un centenar de botigues, milers de persones de tot arreu i bones ventes van ser la tònica aquesta vegada també. El bon temps també va acompanyar i la zona comercial d’Igualada es va omplir des de la primera hora del matí i fins ben passats les nou del vespre.

Molta gent  a la Pl. de Cal Font´15m
Molta gent a la Pl. de Cal Font´15m

A més a més de bon ambient i bones compres, hi havia molta animació pels carrers d’igualada. En diferents zones de la ciutat, l’organització va crear espais amb activitats i animacions, sobretot per infants. Hi havia jocs gegants, tradicionals, inflables, tallers d’instruments de música i moltes coses més. També cal destacar una nova tendència, cada vegada hi ha més comerciants que organitzen les seves particulars animacions i promocions, tot això amb objectiu d’atraure i/o retenir els clients davant dels seus comerços i estands.

Animacions per part dels comerciants´15m
Animacions per part dels comerciants´15m

Aquesta vegada la Botiga al Carrer va coincidir també amb altres actes culturals i socials. FineArt va celebrar el seu Mercat de fotografia en la Plaça de Cal Font i també es van poder contemplar els actes amb el motiu del dia 8 de març, dia Internacional de les Dones. Igualada Comerç celebra col·laboració amb altres entitats i el fet que la Botiga al Carrer tingui aquesta atractivitat i que altres esdeveniments també s’hi volen sumar.

Amb motiu de la Botiga al Carrer, i amb la col·laboració del restaurant Somiatruites, Igualada Comerç va realitzar el sorteig de sis menús. Es tracta del sorteig de menús per bescanviar durant el mes de març i de dilluns a divendres a migdia a Somiatruites. El sorteig es va efectuar el passat dissabte al vespre a l’estand d’Igualada Comerç, un cop finalitzada l’última edició de la Botiga al Carrer.

Els guanyadors són:

Mª Lourdes Dalmases Muns d’Òdena

Sara Vilarrubies Dalmases de Castellolí

Joan Oliva Torras d’Òdena

Francesc Martínez d’Igualada

Mª Isabel Aznar Julian d’Igualada

Beatriz Nieto Aznar d’Igualada

L’organització es posarà en contacte amb els premiats per comunicar-los el seu premi que podran disfrutar en el restaurant que porta el xef David Andrés, una de les joves promeses de la cuina i gastronomia catalana i espanyola i qui serà a la final mundial de cuiners menors de 30 anys del concurs S. Pellegrino Young Chef 2015.

Amb la Botiga al Carrer d’hivern ‘15, es van acabar de manera simbòlica les rebaixes de la temporada.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web