Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA ...SI VOLS, TINDREM CINEMA A L´ATENEU

...SI VOLS, TINDREM CINEMA A L´ATENEU

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada havía arribat a tenir diverses sales de cinema durant molts anys. Des del 16 de gener de 2014, la ciutat no disposa de cap. Això provoca l’empobriment de la ciutat i la diàspora de famílies que busquen aquests serveis en altres ciutats i comarques.

Un cinema és una oferta cultural i d’oci necessària per a la ciutat i també és un espai públic de relació social. El cine atrau visitants i beneficia el comerç i l’economia local.

Amb objectiu recuperar el cinema a Igualada, l’Ateneu i Igualada Comerç de manera conjunta engeguen una campanya de recollida de firmes que estarà oberta tot l’abril i el mes de maig. L’Ateneu ofereix un espai ja construït, i a més a més, el cine estaría integrat a la trama urbana, en un espai al centre de la ciutat.

cine´15
cine´15

Des d’ahir, divendres, els comerços d’Igualada Comerç están identificats amb els cartells de la campanya, displays explicatius, punts de llibre, i sobretot, amb els fulls de recollida de firmes. A partir de la semana vinent, als establiments comercial d’Igualada, a l’Ateneu i a Igualada Comerç també es podran adquirir entrades de fila 0 amb 50% de descompte el primer cop que es vagi al cine, com també els adhesius de la campanya.

cine1´15
cine1´15

La campanya arribarà al seu punt àlgid la Diada de Sant Jordi, quan es llegirà el manifest a la tarda.

PER UNA CIUTAT DE CINE AMB CINEMA, FIRMA EL MANIFEST ALS COMERÇOS D’IGUALADA COMERÇ!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web