Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ, MÀRQUETING A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ, MÀRQUETING A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat un nou curs de formació, totalment gratuït. Es tracta de MÀRQUETING A TRAVÉS DE LES XARXES SOCIALS, amb un total de 45 hores lectives.

L’objectiu del curs és conscienciar al participant del sector de les pimes i micropymes de comerç de l’evolució tecnològica competents en el nou context comercial, introduint-los en l’ús i en l’adaptació d’eines que els possibiliti d’estratègies i així poder orientar-los en l’aplicació de noves estratègies de comunicació i de gestió del coneixement. Això permetrà manejar les principals eines utilitzades en els mitjans socials, tenint sempre present la imatge corporativa que desitja transmetre. S’aprendrà a detectar les noves competències professionals i les noves formes de gestió del coneixement. Durant el curs es treballarà també a analitzar i planificar les necessitats del nou context empresarial sorgit a les xarxes socials i el canvi cultural produït en la societat i en les empreses. S’aprendrà a utilitzar les Xarxes Socials i adaptar les estratègies empresarials a les noves necessitats sorgides i dels canvis estructurals provocats en la comunicació. També es posarà emhasí a detectar quins són les noves competències professionals associades a la social mitjana i les noves formes de gestió del coneixement.

Curs

El temari i els continguts del curs seran xarxes socials al comerç (Facebook, Likendin, Xing, Twitter i altres xarxes, nous perfils professionals, com seleccionar els canals adequats, l’impacte en el comerç, la creació de continguts socials, pàgines web 2.0- RSS, geolocalització-white paper-integració en la web- vídeo, posicionament en buscadors, que es el posicionament?-el buscador- factors “On the page”, marketing on-line, marketing de comunitat-beneficis i riscs del socials media-nou consumidor-detectar tendències, competéncies professionals i gestió de marques-gestió de crisis-reputació on-line- oportunitat de negoci.

L’horari del curs serà el dimarts, dimecres i dijous de 15,00 a 17,00 h. i començarà a partir del 6 de maig. El lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada. La data límit d’inscripcions és el 30 d’abril de 2015. Les places son limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 o poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web