Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA NIT DE SHOPPING, A PUNT!

IGUALADA NIT DE SHOPPING, A PUNT!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

S’acosta el dia i, sobretot, la nit més esperada de l’any. Parlem, evidenment, de la nova edició d’Igualada Nit de Shopping i també, de la cursa nocturna. Igualada Comerç te a punt tots els detalls d’aquesta popular promoció que es realitzarà aquest dissabte, dia 23 de maig. Any rere any, aquest esdveniment creix en popularitat i la participació, tant per part dels establiments que hi prenen part, com també en nombre de visitants, corredors i compradors que venen d’arreu de Catalunya. El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

Recordem de les principals característiques d’aquesta activitat: els comerços participants obriran els seus establiments de manera ininterrompuda des de les cinc hores de la tarda fins a les 12 de la nit. Cadascú d’ells farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbolicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada.

Per l’altre banda, molts comerços també realitzaran accions d’animació i activitats promocionals davant dels establiments comercials i amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues. Cada un dels comerços que s’està apuntant a aquesta iniciativa, realitzara alguna promoció específica, particular o comuna amb els altres companys.

A part d’això, la mateixa entitat, Igualada Comerç farà promocions, activitats i zones d’esbarjo a l’aire lliure. Per exemple, hi haurà l’espai OLD WEST, al carrer Custiol i la Pl. Pius XII, amb un aire rústic, mobiliari i atrezzo en fusta i decoració amb tires de llums.

Old West´15
Old West´15

També hi haurà una zona de RELAX/CHILL OUT, al carrer del Born i la Pl. del Pilar. Es tracta d’un espai d’ambient Chill out amb matalassos de palets i decoració de tot l’espai en tela blanca com a element principal.

Igualada Comerç ha preparat també una activitat molt vistosa, que es farà al carrer de Garcia Fossas. Es tracta d’espectacle de bombolles, empleant una sèrie d’instruments que ens faran observar diferents formes de bombolles de sabó, amb fum, etc.

Milers de visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomía i per aquesat ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç ha pactat uns preus igualment de bons amb sèrie de d’establiments de restauració que proposen una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, el menú d’Igualada Nit de Shopping de només 12 €. Tots aquests restaurants adherits a iniciativa tindràn un pòster identificatiu per tal que es puguin trobar més facilment. Tenint en compte que aquest dissabte s’espera una multitud de públic d’arreu, Igualada Comerç recomana consultar als pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat, qui són aquests locals per poder fer les reserves amb suficient antelació.

Menú 12€
Menú 12€

Per disfutar de la ciutat, el seu comerç i les curses, el millor és fer esport i venir a peu, si sou d’Igualada. No obstant això, pels visitants de fora, es recomana aparcar a les zones blanques (gratuïtament), o a les zones blaves i a 2 pàrquings subterranis de la ciutat (consultar pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat). I a l’hora de comprar, es poden demanar als comerços d’Igualada els vals d’aparcament que molts d’ells regalen als seus clients per aparcar als dos pàrquings subterranis.

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, activitats, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat.

Tot aixó acompanyat amb una extensa difusió de l’activitat per diferents mitjans de comunicació i xarxes socials. L’entitat Igualada Comerç, com també desenes de comerços de la ciutat estan treballant des de fa setmanes en l’organització de les compres nocturnes, com també en els preparatius de les nombroses promocions que es portaran a terme aquest dia.

Per tant, el dia 23 de maig, tornem a combinar les curses amb el comerç d’Igualada i les compres nocturnes. Una variada oferta de més de 100 comerços i altres activitats fins a les 12 de la nit amb promocions, música, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, màgia, dansa, i moltes compres. Cada any, de fet, els botiguers d’Igualada sorprenen amb decorats imaginatius dels seus aparadors i comerços, i també amb les activitats divertides davant dels seus establiment, que evidentment, aporta que les places i carrers estiguin plens fins a les hores altes de la nit.

Igualada Nit de Shopping´15
Igualada Nit de Shopping´15

Mes informacions d’Igualada Nit de Shopping es podrán trobar en el Facebook d‘Igualada Comerç i al Twitter de l’entitat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web