Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA PROGRAMA FORMATIU D’HABILITATS DIRECTIVES ADREÇAT A DONES

PROGRAMA FORMATIU D’HABILITATS DIRECTIVES ADREÇAT A DONES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Ajuntament d’Igualada i el Consell Comarcal de l’Anoia, en el marc del programa ATENEA del Projecte Treball a les 7 comarques organitza un Programa Formatiu d’Habilitats Directives adreçat a dones que ocupen càrrecs tècnics o de responsabilitat, o que vulguin promocionar a llocs de responsabilitat.

L’objectiu del programa ATENEA és fomentar la inserció laboral i millorar l’ocupació de dones amb perfils formatius i/o professionals alts. En aquest sentit, el Programa d’Habilitats Directives proposa la millora del potencial professional de dones amb un nivell competencial alt i incrementar les habilitats directives necessàries per a la gestió i desenvolupament professional.

Es tracta d’identificar i capacitar a les dones en incorporar-se o promocionar a llocs de responsabilitat, tot acompanyant-la en el procés de consolidació professional, oferint un programa de desenvolupament formatiu fomentat en les competències directives: habilitats, coneixements i actituds.

Adjunt trobareu el Programa Formatiu que tindrà lloc els propers dies: 25 de juny i 02, 09 i 15 de juliol, de 13:00 a 16:15, a Ig-nova Tecnoespai (Av. Barcelona, 105, d’Igualada). *Les places són limitades i la confirmació al curs es realitzarà per estricte ordre d’inscripció.

Aquesta acció ha estat subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local i cofinançades pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Empleo y Seguridad Social-Servei Públic d’Ocupació Estatal.

Es prega confirmació de l’assistència a la Sra. Mireia Aparicio, al 93 805 57 10 o bé per correu electrònic apariciom@aj-igualada.net


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web