Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA TORNA IGUALADA SLOW SHOPPING

TORNA IGUALADA SLOW SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Slow Shopping és un itinerari de comerços a Igualada, on el visitant pot descobrir la gran oferta comercial i gastronòmica de la ciutat. Des del dia 3 de juny i fins el dia 6 de juny, més de 100 establiments comercials oferiran descomptes especials outlet i de temporada a preus radicals, a més a més d’una gran oferta de restaurants, cafeteries i bars.

És una iniciativa que l’Ajuntament d’Igualada torna a promoure enguany amb la col•laboració dels comerços i serveis de la ciutat. Igualada Slow Shopping s’inaugura aquest dimecres coincidint amb RecStores.

En aquest itinerari pel centre de la ciutat d’Igualada els comerços i restaurants fan descomptes i promocions especials durant els dies del esdeveniment Rec. El centre d’Igualada, amb la Plaça de la Creu, on hi haurà un punt d’informació, la Rambla, també altres places i els carrers per als vianants, es converteixen en una visita ineludible. Els participants hi serán identificats amb els adhesius i també s’ha editat un mapa on apareix la localització i l’oferta de cada comerç. http://goo.gl/9tPmrc


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web