Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


REBAIXES D’ESTIU

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Les dates entre les quals han de tenir lloc les vendes de rebaixes d’estiu són les següents: del 1 de juliol al 31 d’agost , ambdós inclosos .

Els comerços començaràn oficialment les rebaixes d’estiu d’enguany el dimecres, dia 1 de juliol i per tant, el mateix diumenge, 5 de juliol , les botigues de Catalunya poden romandre oberts al públic, coincidint amb el primer festiu del període legal de rebaixes, segon la Llei Catalana de Comerç.

Desprès d’unes setmanes comecialment molt actives, es preveu que a Igualada les rebaixes tinguin un començament moderat, amb uns descomptes que en la majoria dels casos siguin entre 20 i 30 %. Els primers dies, quan encara queda genère a remanar, seràn els dies amb més moviment.

Rebaixes´15
Rebaixes´15

Encara així, hi ha molts establiments que apliquen descomptes i ofertes per animar les vendes desde fa dies. Cada cop més botigues i cadenes comercials aposten per avançar les rebaixes abans del que marca la llei catalana, aprofitant que una part de la norma està suspesa pel Constitucional i acollint-se a l’espanyola.

De fet, el buit legal que existeix actualment provoca que no es compra gaire més en període de rebaixes, tret que es trobin bones ofertes i bons productes, donat que moltes empreses ofereixen formules de ventes de saldos en qualsevol altre moment de l’any.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web