Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA UNA DATA IMPRESCINDIBLE AL CALENDARI DE LA CIUTAT: 5 DE SETEMBRE – LA BOTIGA AL CARRER D´ESTIU!

UNA DATA IMPRESCINDIBLE AL CALENDARI DE LA CIUTAT: 5 DE SETEMBRE – LA BOTIGA AL CARRER D´ESTIU!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Botiga al Carrer d’Estiu es farà el dissabte, dia 5 de setembre. Les inscripcions dels comerços van a molt bon ritme i ja són més de 50 establiments apuntats. La promoció es presenta amb les noves propostes lúdiques, amb productes de temporada i de primer nivell, però amb els preus competitius de sempre.

Com sempre en els últims anys, en les Rambles, des del c/Òdena i fins el c/Sta. Caterina, en una zona comercial plena d’activitats i animacions, com també en altres indrets peatonals de la ciutat, s’instal·lin més de 100 comerços, facilitant d’aquesta manera a milers de visitants d’arreu una agradable visita i compres tranquiles. Des de l’organització es preparen activitats paral•leles de lleure, dels que s’informarà properament i que tenen com l’objectiu de fer una jornada entretinguda. També hi haurà algunes sorpresas, que s’anunciaran desprès de les vacances d’estiu.

Aquesta será la 38à edició de La Botiga al Carrer, és l’activitat amb la que es marca simbolicament el tancament de les rebaixes de la temporada. La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç i és l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web