Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ: ATENCIÓ AL CLIENT MITJANÇANT TIC - NIVELL SUPERIOR

IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ: ATENCIÓ AL CLIENT MITJANÇANT TIC - NIVELL SUPERIOR

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat un nou curs de formació, totalment gratuït . Es tracta d’ATENCIÓ AL CLIENT MITJANÇANT TIC - NIVELL SUPERIOR , amb un total de 45 hores lectives.

L’objectiu del curs és conscienciar als participants que l’us de les noves tecnologies en la gestió de l’atenció al client s’ha convertit en un aspecte fonamental del comerç actual.

L’alumne sabrà identificar que son les denominades Tecnologies de l’informació i la Comunicació i la seva gran importància en l’activitat empresarial actual. Coneixerà l’importància de cuidar l’atenció al client, aixi com la tipologia de client mes freqüent amb l’objectiu de millorar el proces d’establir una comunicació efectiva amb el client per la seva atenció i servei.Serà capaç d’atendre als clients fen us de les diferents tecnologies de l’informació. Conèixer les TIC que poden resultar útils en l’atenció al client.

El temari i els continguts del curs seran els següents temes: Què son les TICS? -- Classificació de les TIC -- Les TIC i el petit comerç, Atenció al client -- La relació amb el client -- El tracte amb els clients -- La comunicació --Tècniques de comunicació eficaces, Sistemes de mensajeria instantània i sms -- Atenció telefònica -- Correu electrònic -- El portal Web -- Contacte de la teva pagina Web -- Xarxes socials, Queixes i reclamacions -- Gestió de reclamacions -- Com tractar a clients difícils, Principals xarxes socials – Eclosió de les TIC.

L’horari del curs serà el dimarts, dimecres , dijous i divendres de 14:30 h. a 17,00 h. i començarà a partir del 16 de setembre. El lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada. La data límit d’inscripcions és el 9 de setembre de 2015. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

Cursos

Per a més informació i inscripcions els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5 o poden trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web