Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES LA GRAN FESTA DEL VI CREIX I ES CONSOLIDA EN UNA JORNADA D’ÈXIT SENSE PRECEDENTS

LA GRAN FESTA DEL VI CREIX I ES CONSOLIDA EN UNA JORNADA D’ÈXIT SENSE PRECEDENTS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El bon temps va acompanyar tot el dia els visitants que s’acostaven a La Gran Festa del Vi, situada per 4t any consecutiu a la Rambla de Sant Isidre d’Igualada, en una jornada molt festiva i concorreguda.

L’èxit de públic va sorprendre tan a organitzadors com a paradistes, que a les tres de la tarda ja veien doblades les xifres de participació de l’any anterior fins a aquella hora. El punt més fort va ser entre les 18:30 i les 22:30, quan els dos punts d’informació tenien cues contínues de desenes de persones esperant per comprar els tiquets de tast.


A les 12 del migdia es va fer la inauguració oficial, on van assistir-hi el conseller d’empresa i ocupació Felip Puig, l’alcalde d’Igualada Marc Castells, la diputada Maria Senserrich, el regidor de Cultura Pere Camps, el president d’Igualada Comerç Xavier Figueres, i altres representants de l’Ajuntament.

Va ser un acte d’inauguració molt proper, que va consistir en una passejada per tots i cadascun dels estands, per tal de conèixer de primera mà els projectes i la feina que fan els productors i comerciants.

Des d’un bon començament va tenir molta participació la trepitjada de raïm, així com el racó de pintar les cares, que va estar actiu durant tot el dia amb més d’un centenar de nens.

La passejada amb el carro de l’Antic Gremi de Traginers d’Igualada no va poder iniciar-se fins la tarda, ja que el cavall del matí es va lesionar. De totes maneres, petits i grans van poder gaudir finalment d’aquesta activitat tan esperada.

Ambient la Gran Festa del Vi
Ambient la Gran Festa del Vi
El públic assistent va coincidir en valorar molt positivament la gran qualitat dels productes exposats, així com la pràctica safata que se’ls entregava juntament amb la copa de tast. Molts d’ells també van aprofitar per comprar ampolles de les referències de vi que més els hi havia agradat.

Els paradistes coincideixen en valorar les millores que s’han fet des de l’organització perquè aquesta festa tingui més èxit any rere any. La gran majoria ja ha confirmat la seva participació de cara a la 5a edició.

A la vegada, també van trobar molt encertat el canvi d’horari, començant a l’hora de l’aperitiu i acabant al voltant de les 11 de la nit amb un concorregut concert d’Adriana Muntané i Josh Allen & The Rootmakers.

La Gran Festa del Vi va posar el punt i final als 4 dies de l’Igualada Slow Shopping i els comerciants coincideixen en notar la millora de vendes gràcies a l’espectacular afluència de públic al centre de la ciutat. Un públic entre els quals també hi havia estrangers i gent vinguda d’arreu.

L’organització vol mostrar el seu agraïment a totes les persones que d’alguna manera o altra hi van participar, fent possible que aquesta 4a edició hagi estat tot un èxit.
extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web