Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA LOTERIA DE CATALUNYA – LA GROSSA

LOTERIA DE CATALUNYA – LA GROSSA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç informa que la Loteria de Catalunya - La Grossa de Cap d’Any, de la Generalitat de Catalunya ja ha tornat i que el sorteig d’enguany tindrà lloc el 31 de desembre de 2015.

Recordem que aquesta no és una loteria qualsevol. Es distingeix de la resta de loteries existents perquè ofereix valors de Catalanitat i una aportació al benestar social, atès que els beneficis es destinen a programes socials a Catalunya .

La Grossa de Cap d’Any es distribueix a través de la xarxa comercial de Catalunya, fet que facilita l’accessibilitat i la senzillesa de l’acte de compra i fomentarà la solidaritat i la notorietat dels comerciants catalans.

A la nostra ciutat concretament, Confederació de Comerç de Catalunya, una de les impulsores de la loteria, ofereix atravès d’Igualada Comerç, als seus associats i als establiments comercials la distribució de La Grossa. Per ser distribuidors de la loteria només cal demanar a l’entitat comercial igualadina la quantitat de llibrets per distribuir (cada llibret, en format acordió, consta de 20 bitllets del mateix número, amb un preu de 5 euros cada bitllet i 100 euros cada llibret).

La Grossa
La Grossa
Els comerços associats a Igualada Comerç que vulguin distribuir la Loteria, rebran un 3% de comissió a deduir en el moment de fer la compra. A mes a més, Igualada Comerç posarà a disposició dels establiments associats distribuïdors, sense cap cost, diferent material publicitari per identificar-se i promocionar els punts de venda.

Els bitllets són personalitzables al dors, on es pot posar el segell del comerç.

La Grossa de Cap d’Any s’està consolidant i per aquest motiu, Igualada Comerç anima a participar en la distribució d’aquesta Loteria de Catalunya.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web