Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES OBSERVATORI DEL COMERÇ D’IGUALADA, UNA NOVA EINA AL SERVEI DE LA CIUTAT

OBSERVATORI DEL COMERÇ D’IGUALADA, UNA NOVA EINA AL SERVEI DE LA CIUTAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç ha presentat avui l’Observatori del Comerç d’Igualada, una plataforma de dades plantejada com un sistema de gestió i control de l’evolució de negoci dels comerços associats a Igualada Comerç i els establiments comercials en general de la ciutat. És una eina útil i rellevant, i també clara, entenedora, i sobretot, confidencial pels usuaris.

Observatori del Comerç d’Igualada analitza l’evolució dels indicadors que incideixen sobre el consum i l’evolució de les vendes i l’ocupació al comerç al detall a la nostra ciutat.

La funcionalitat principal consisteix en una plataforma que recull de manera anònima dades dels associats a Igualada Comerç per tal de poder-les agregar per sectors i poder-les comparar amb la resta de dades recollides.

Un punt que s’ha tingut molt en compte era de transmetre la seguretat als associats i altres comerciants i que la plataforma és segura. No hi ha cap tipus de relació entre ells i les dades que entrin, i que ni la plataforma ni els usuaris que la gestionin tindran accés a visualitzar ni tan sols les dades de manera individual, sinó només l’agregat de les mateixes.

Els objectius d’aquesta eina són:

• Disposar d’una eina capaç de recollir la informació específica dels associats i comerciants en general.

• Garantir l’anonimat de les dades per part dels usuaris.

•Disposar d’un panell d’administració que permeti gestionar el sistema i accedir a la informació filtrada.

• Una interfície que proporcioni una facilitat d’ús elevada i adaptada a dispositius mòbils.

L’administrador, Igualada Comerç crearà tres categories de campanyes que es duran a terme.Les del resum anual, les periòdiques o estacionals (per trimestres) i també per esdeveniments estacionals o concrets (Botigues al Carrer, campanya de Nadal, La Gran Festa del Vi/Igualada Slow Shopping i Igualada Nit de Shopping/Urnban Running Night Show). Les principals dades de consulta es referiran al volum de vendes i facturació, les de l’ocupació en el sector comerç i de la superfície de venda. En crear la campanya se seleccionarà quin període o quin esdeveniment concret es tracta.

De manera automàtica es crearà una nova campanya de consulta que inclourà l’enviament d’un correu electrònic automàtic a tots els usuaris. Usuari associat/comerç tindrà la capacitat d’accedir a la campanya mitjançant un codi d’accés únic, el qual només coneixerà ell i la relació amb el seu usuari no serà pública, on trobaran les dades a omplir (facturació, vendes, ocupació i superfície de vendes) corresponents al període o esdeveniment preguntat i que en cap cas els relacionarà amb el seu comerç o persona.Cal remarcar que tant les dades agregades, com sectoritzades, com la informació que s’entra mitjançant codis d’accés, en cap cas quedaran relacionades amb els associats, ni tan sols l’usuari administrador podrà accedir a aquesta informació, només es podrà visualitzar de manera agregada.

El panell de control del sistema donarà accés a les dades agregades en conjunt i també per sectors, que podran ser comparades també amb períodes anteriors.

El sistema estarà perfectament adaptat a vista d’ordinador (escriptori), per administradors i usuaris associats, i la vista mòbil, per usuaris associats.

De moment, l’entitat comercial igualadina té a punt l’Observatori del Comerç d’Igualada amb les dades dels associats d’Igualada Comerç i actualment s’estan recopilant les dades de contacte del resto dels establiments comercials de la ciutat.

La plataforma de dades està elaborada per Igualada Comerç, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada. Ha sigut presentada per Xavier Figueres, president d’Igualada Comerç i l’Ismael Miñano, de l’empresa Creagia, que es va ocupar de realitzar la part tècnica d’aquesta plataforma. També ha comptat amb la presència del Pere Camps, regidor de Cultura i Comerç de l’Ajuntament d’Igualada.

Presentació de l´Observatori del Comerç d´Igualada
Presentació de l´Observatori del Comerç d´Igualada


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web