Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES BLACK FRIDAY HA ATERITZAT AMB FORÇA A IGUALADA

BLACK FRIDAY HA ATERITZAT AMB FORÇA A IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Des d’Igualada Comerç, entitat impulsora de Black Friday a la nostra ciutat, es fa una valoració força positiva d’aquesta nova activitat promocional. Els organitzadors estan contents, doncs, la gent va respondre comprant els productes oferits, que variaven entre 15% i fins a 40% de descompte. Per l’altra banda, moltes botigues (més de seixanta) s’hi van apuntar oferint grans promocions .

Sent una iniciativa nova i incipient, es van superar les previsions, i ja és clar que l’any vinent es tornarà a repetir l’experiència, segurament amb moltes més botigues participants.

En un entorn econòmic fràgil, i després del mes de novembre especialment fluix, aquesta iniciativa va ajudar a sumar vendes, omplir els calaixos i aportar aires optimistes davant l’imminent començament de la Campanya de Nadal.

Black Friday Igualada´15
Black Friday Igualada´15
Com moltes altres ciutats, Igualada no es podia quedar fora de Black Friday, una activitat que té com a objectiu dinamitzar i fomentar, amb grans descomptes, el comerç de proximitat abans de l’inici de la campanya de les compres de Nadal. Encara que la majoria dels comerços van optaran oferir descomptes significatius i especials només pel dia 27 de novembre, també hi havia força que oferiran descomptes durant tota la setmana, com també els que ho van allargar fins al dissabte, dia 28.

Black Friday és una iniciativa que des de fa deu anys se celebra als Estats Units. Es fa l’últim divendres de novembre amb el propòsit d’incentivar les compres nadalenques mitjançant atractius descomptes.

Black Friday Igualada´15-2
Black Friday Igualada´15-2

Més enllà de diferències conceptuals, on a Estats Units, es prefereix fer els descomptes abans de la Campanya de Nadal i no després com aquí, des de fa temps es denota un important canvi de comportament de tendències dels consumidors, que obliguen als comerciants a aprofitar qualsevol excusa per tal de fer promocions.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web