Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES HA ARRENCAT LA CAMPANYA DE NADAL DE DEBÓ

HA ARRENCAT LA CAMPANYA DE NADAL DE DEBÓ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb bon temps, força gent, sensacions positives i moderat optimisme, es va acabar el cap de setmana passat la primera part més comercial de la Campanya de Nadal i Reis. Tots tres dies, divendres, dissabte i diumenge (en el qual els comerços d’Igualada van poder obrir les portes), es va notar una notable afluència del públic als principals eixos comercials de la ciutat.

L’activitat comercial va ser sobretot accentuada el dissabte i diumenge al matí, malgrat que encara hi havia molta gent que només va sortir a passejar i inspirar-se amb idees i propostes a comprar en els dies venidors. S’espera que les quatre jornades restants siguin més actius encara, perquè és cada vegada més obvi que la gent espera els últims dies a realitzar les seves compres nadalenques.

Els dies passats han estat marcats també amb un ambient festiu a la ciutat amb les nombroses activitats d’animació en general i sobretot per part d’Igualada Comerç.

Com ja es va anunciar abans, pels dies i cap de setmana més atractius comercialment abans de Nadal, Igualada Comerç va instal·lar diferents escenaris mòbils, on el passat dissabte, dia 19 i diumenge, 20 de desembre es van realitzar 13 activitats familiars, tant al matí, com a la tarda. A més a més, durant les tardes, les activitats es van realitzar dins d’espectaculars iglús, il·luminats i sonoritzats a propòsit. La seva ubicació estratègica, en els carres i places de vianants va despertar molta curiositat al públic que els observava des de fora i també entrant a dins per poder participar en les activitats de lleure i animació orientat al públic familiar.

Hi havia gresca per a tothom! Des de la Xaranga nadalenca “Ho Peta”, amb cançons de Nadal i d’altres temes coneguts, que passejava pels carres cèntrics de la ciutat, per Piano Man, amb el fantàstic interpret Albert Gamez fent delícies amb nadales i altres temes de pop i amb una piano de cua de color negre. També van tenir molt d’èxit les projeccions de pel·lícules infantils, curts animats pels més petits, projectats directament sobre l’iglú de vent, una experiència singular i única. No faltava tampoc taller de ioga Kundalini, una estona de pau i relaxació per al cos en bona companyia i ambientat en el fantàstic mon de colors de l’iglú de vent. El públic, sobretot més jove, va participar en els tallers de formació de Break Dance i de Hip Hop en què els monitors interactuaven amb la gent. En un altre escenari es va realitzar l’espectacle Break Dance versos Hip Hop Battle, en el qual 3 noies de Hip Hop i 3 nois de Break Dance competien per l’atenció del public en un espectacle amb il·luminació i so a mida per l’ocasió. Per no passar fred el millor és fer una mica d’esport, música forta i a cremar calories i per aquest motiu a la pl. de Cal Font i en col·laboració del Gimnàs de Cal Font, es va realitzar una classe de spinning dins de l’iglú de vent.

No obstant això, el que més atenció va cridar al públic en general, era l’espectacular actuació sorpresa de cercavila Moon Light Jugglers. En aquest espectacle, acompanyats amb la múcica medieval, els joglars lunars van recrear en el seu imaginari per explicar-nos una història visual que va encendre la curiositat i la capacitat per sorprendre’ns. Els joglars blancs van desafiar la gravetat, amb un nombre coreografiat d’acrobàcies i equilibris i ens van delectar amb un show de manipulació d’objectes de llum.

La següent tongada forta i les nombroses activitats es faran els dies 2, 3 i 4 de gener, amb molts més espectacles i sorpreses!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web