Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST CAP DE SETMANA, LA SEGONA PART DE CAMPANYA DE NADAL I REIS

AQUEST CAP DE SETMANA, LA SEGONA PART DE CAMPANYA DE NADAL I REIS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Per fi, amb els últims tres dies abans de Nadal de la setmana passada, com durant aquests dies de la vispera de Cap d’Any, el consum de les festes nadalenques i de Reis s’ha animat. Els comerciants ja poden respirar ara una mica més tranquil·lament, doncs, el flux de gent és molt més gran del que era fins fa només un parell de setmanes. I el que és molt més important, es veuen bosses de compra, una senyal ineludible que els ciutadans també gasten. En tot cas, s’està confirmant la tendència que la gent espera fins últims dies a realitzar les seves compres nadalenques i de Reis.

Igualada Comerç espera que aquesta dinàmica continuï també el proper cap de setmana i el diumenge, quan a més a més el comerç d’Igualada pot obrir amb objectiu de satisfer les últimes compres abans de Reis. I perquè això sigui possible i els clients es trobin a gust, la principal entitat comercial igualadina continua amb la segona fase d’activitats promocionals què, en aquest cas es prolongaran durant els tres dies, el dissabte, dia 2, el diumenge, dia 3 i el dilluns, dia 4 de gener.

Tota la zona de vianants tornarà a bullir d’esdeveniments per tota la família, des de les activitats a la pl. de l’Ajuntament, pl. de la Creu, la Rambla, pl. de Cal Font i la pl. del Pilar. Hi hauran instal·lats diferents escenaris mòbils, on hi hauran activitats familiars, tant al matí, com a la tarda. A les tardes les activitats es realitzar dins dels iglús, amb un espectacle de llum i sonoritzats a propòsit. Hi haurà diversió per a tothom, música pop d’autèntic piano de cua, les xarangues, projeccions de pel·lícules infantils, projectats directament sobre l’iglú de vent, tallers de ioga Kundalini. El públic jove també tindrà la possibilitat de participar en els tallers de formació de Break Dance i de Hip Hop. També hi haurà conta contes infantils i cantada de Nadales. Per tal que els vianants i el públic en general es pugui organitzar per poder disfrutar i participar en les activitats de lleure i animació entrant a dins dels iglús, es recomana consultar tots els horaris i ubicacions de les promocions a la pàgina web d’Igualada Comerç o al seu Facebook.

Todozancos
Todozancos
Igualada Comerç convida especialment a tot el públic a l’actuació de cercavila del grup “Todozancos” pel dissabte, dia 2 de gener, a partir de les 19.00 h. En aquest espectacle únic, acompanyats amb la música d’època, els joglars passejaran pel centre de la ciutat en un recorregut ple de llum acrobàcies i fum.

Igualada Comerç us desitja un Feliç i Prosper Any 2016!


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web