Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA EL DIJOUS, DIA 7 COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN I EL DIUMENGE VINENT, DIA 10, OBERT

EL DIJOUS, DIA 7 COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN I EL DIUMENGE VINENT, DIA 10, OBERT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Els comerços de Catalunya comencen oficialment les rebaixes d’hivern aquest dijous, dia 7 de gener i les finalitzaran el 6 de març.

A més a més, el primer diumenge de la campanya de rebaixes, el dia 10 de gener, els establiments comercials podran obrir les portes, coincidint amb el primer festiu del període legal de rebaixes, segon la Llei Catalana de Comerç.

rebaixes 2012

Malgrat això, en alguns comerços de Catalunya, el cartell de rebaixes ja penja en molts aparadors, fins i tot des d’abans que finalitzés 2015. Encara que els anys anteriors també hi havien establiments que aplicaven descomptes i ofertes per animar les vendes, últimament hi ha cada cop més botigues i cadenes comercials que aposten per avançar les rebaixes abans del que marca la llei catalana. Aprofiten el decret llei que aprovat en 2012, i que una part de la normativa autonòmica sobre el comerç està suspesa pel Constitucional. D’aquesta manera s’ha trencat el “tabú” i han decidit acabar amb el calendari que marcava el 7 de gener com el primer dia de la campanya de descomptes d’hivern.

Aquest buit legal que existeix actualment provoca que no es compra gaire més en període de rebaixes, tret que es trobin bones ofertes i bons productes. Moltes empreses ofereixen fórmules de vendes de saldos en qualsevol altre moment de l’any.

Encara així, la paraula clau és rebaixes, és la paraula que atreu la gent. Malgrat que la majoria de comerços han realitzat promocions interessants durant els dies i setmanes previs, el 7 de gener és la data màgica i la majoria de les rebaixes començaran el dijous que ve.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web