Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ PRESENTA LA NOVA IMATGE I LA NOVA CAMPANYA COMUNICATIVA

IGUALADA COMERÇ PRESENTA LA NOVA IMATGE I LA NOVA CAMPANYA COMUNICATIVA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç va fer ahir la presentació oficial de la nova imatge i nova campanya comunicativa de comerç igualadí amb l’assistència de l’Alcalde d’Igualada, el senyor Marc Castells, el president de l’entitat comercial, el senyor Xavier Figueres i els mitjans de comunicació locals.

Moment de la presentació
Moment de la presentació

Fa cinc anys, en moments de crisi i dinàmica negativa en el sector comercial, Igualada Comerç va presentar la seva nova marca, sota un concepte aglutinador, “M’Agrada Igualada”. Es desprenia un canvi i es va donar el tret de sortida a una nova etapa, amb objectiu d’alçar la mirada i treballar per tot el comerç d’Igualada i per promocionar la ciutat. En aquells temps de dificultats econòmiques, calia difondre optimisme, i valorar i estimar el que teníem al nostre entorn.

La nova campanya és la continuació natural de “M’Agrada Igualada”, que ja s’ha fidelitzat com a marca amb Igualada Comerç. És una píndola d’optimisme de cara dels mateixos comerciants i els clients finals. Vol transmetre que la nostra ciutat està bé i que Igualada ens agrada.

Amb els colors vistosos, les imatges de la nova campanya tenen com a objectiu de demostrar que el comerç té valors, de què és positiu, alegre i divertit.

La idea principal era la utilització de tècnica de talls i combinació de diferents personatges de botigues i serveis de la ciutat amb els objectes representatius dels mateixos comerços. Es volia fer la integració dels comerciants de manera simpàtica i fer seva la campanya. Aquest joc provoca que la gent ho capti i es fixi en les imatges.

La campanya dona un aspecte optimista, i transmet que estem vius com el sector, i de què el comerç es mou. També que el teixit comercial és una estructura social ben avinguda i que té una força important en la ciutat.

No obstant això, en primer lloc, és una campanya de la ciutat. Perquè, després del primer cop d’ull, visual, alegre i vistos, la gent es pot fixar en el nou eslògan: “Igualada Comerç a la teva mida”. Un joc de composició, que fa referència als objectes fets a la mida dels personatges que hi surten, i també de clients dels nostres comerços.

Al final, un joc de paraules, el d’”Igualada Comerç”, fa referència a associació comercial per excel·lència de la ciutat i la promotora de la nova imatge. També, hi ha un altre joc de paraules, el de “comerç a la teva mida”, com també el d’”Igualada a la teva mida”.

De moment, hi són sis comerciants que han prestat les seves cares i que es poden distingir en diferents tòtems publicitaris, repartits per tota la ciutat. En un futur, està previst donar oportunitat als altres botiguers, com també utilitzar la nova imatge com el suport en diferents campanyes comercials que realitza l’entitat al llarg de l’any.

Imatge nº 1 2154 kb
Imatge nº2 5999 kb
imatge nº3 5746 kb
Imatge nº4 5451 kb
Imatge nº5 7014 kb
Imatge nº6 3586 kb

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web