Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA 1ER CONCURS DE PINTURA RÀPIDA BOTIGA AL CARRER I ART AL CARRER-EXPOSICIÓ I VENDA DE LES OBRES D’ART

1ER CONCURS DE PINTURA RÀPIDA BOTIGA AL CARRER I ART AL CARRER-EXPOSICIÓ I VENDA DE LES OBRES D’ART

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç, a més a més de ser una de les més grans de tota Catalunya. És una activitat comercial, social i cultural, com també una de les campanyes amb més ressò exterior del comerç igualadí.

Es calcula que l’edició igualadina la visiten entre 15.000 i 20.000 persones de pràcticament tot el país. La Botiga al Carrer és també un acte lúdic, amb molta animació i activitats paral·leles.

Per aquest motiu, i amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial, en el marc de la Botiga al Carrer, Igualada Comerç ofereix participar gratuïtament en aquest esdeveniment, en dues modalitats. Es pot participar en només una o bé triar les dues opcions.

-1ER CONCURS DE PINTURA RÀPIDA BOTIGA AL CARRER IGUALADA

-ART AL CARRER-EXPOSICIÓ I VENDA DE LES OBRES D’ART

En el concurs poden participar-hi tots/es els/les artistes que ho desitgin. El període d’inscripció es tancarà el divendres, dia 4 de març a les 20 hores. N’hi ha dues categories: la de categoria infantil (fins als 15 anys), amb els premis que són 3 vals de compra per material de pintura i dibuix pel 1r, 2n i 3r classificat , i la de categoria d’adults amb el primer premi de 500 €, el segon de 300 €, i el tercer de 200 €. El concurs es realitzarà al matí de 10:00 a 13:00.

El Jurat estarà format per dos persones vinculades al mon de belles arts i un representant d’Igualada Comerç.

Les obres premiades i una selecció de la resta d’obres s’exposaran a la seu d’Igualada Comerç des del dia 7 de març i fins el dia 24 de març.

Tots els interessats que hi vulguin participar poden consultar les bases al web d’Igualada Comerç, o al Facebook de l’entitat, /igualadacom . La inscripció es gratuïta, físicament a Igualada Comerç, c/La Torre, 5, 08700 d’Igualada, o per correu electrònic al secretaria@igualadacomerc.cat .


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web