Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ I ACCU CATALUNYA ACORDEN PROMOURE LA CAMPANYA “NO PUC ESPERAR”

IGUALADA COMERÇ I ACCU CATALUNYA ACORDEN PROMOURE LA CAMPANYA “NO PUC ESPERAR”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dilluns, a les oficines d’Igualada Comerç es va realitzar l’acord entre l’Associació de malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya – ACCU Catalunya i l’entitat comercial igualadina per tal que l’associació Igualada Comerç lideri a la nostra ciutat el projecte “No puc esperar!” Aquest projecte, impulsat per ACCU Catalunya i per la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, està pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, han d’utilitzar urgentment un lavabo.

Reunio No puc esperar
Reunio No puc esperar

Igualada Comerç engegarà aviat una campanya d’adhesions per convidar a tots els establiments comercials i de serveis de la ciutat a participar en aquest projecte, una iniciativa que també compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), l’Institut Català de la Salut i Foment del Treball Nacional.

“No puc esperar”, un programa pioner a l’Estat espanyol, facilita a les persones que tenen un problema mèdic no contagiós utilitzar de forma urgent i gratuïta un lavabo dels establiments adherits, entre els quals hi ha bars, restaurants, comerços, equipaments municipals, etc. Les targetes “No puc esperar” són totalment anònimes i només poden ésser utilitzades pel malalt en qüestió i són lliurades en exclusiva pel seu facultatiu especialista corresponent.

La iniciativa “No puc esperar” també disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que recull els horaris i la ubicació dels centres hospitalaris, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya, més propers i l’itinerari per arribar-hi.

És una iniciativa de caire social pensada per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que, a causa d’un problema mèdic no contagiós, necessiten, en un moment determinat, utilitzar un lavabo de forma immediata i gratuïta. Un dels problemes que més angoixa i preocupa a aquests pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d’anar al lavabo. Algunes persones veuen minvada la seva qualitat de vida per aquesta situació, ja que els costa sortir de casa o fer vida social per por de no trobar un lavabo accessible quan el necessiten. Des d’ACCU Catalunya, amb la col·laboració de metges, hospitals, institucions, associacions i voluntaris; i mitjançant l’adhesió de lavabos d’equipaments i establiments diversos (bars, restaurants, hotels, biblioteques, comerços, equipaments públics, etc.) que posen els seus lavabos a disposició d’aquestes persones de forma totalment gratuïta, s’intenta millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

Al web www.nopucesperar.cat es pot trobar tota la informació del projecte i la ubicació dels centres hospitalaris, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya, on a la mida que es vagin incorporant, hi seran també els establiments d’Igualada.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web