Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DISSABTE, COMERÇ I L´ART AL CARRER

AQUEST DISSABTE, COMERÇ I L´ART AL CARRER

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Aquest dissabte, dia 5 de març torna la Botiga al Carrer amb l’edició d’hivern, l’activitat amb la que es marca el tancament de les rebaixes de l’actual temporada. I com sempre es presenta carregada de novetats. Serà la 39ª edició de la Botiga al Carrer d’Igualada amb prop de 100 comerços participants que oferirà en un entorn inigualable productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre. Es calcula que l’edició igualadina la visiten entre 15.000 i 20.000 persones de pràcticament tot el país. La Botiga al Carrer és també un acte lúdic, amb molta animació i activitats paral·leles.

La Botiga al Carrer´16-març

Com les principals novetat d’enguany i amb l’objectiu de dinamitzar l’activitat comercial, en el marc de la Botiga al Carrer, tota la zona comercial es convertrirà en un gran espai d’Art al Carrer, amb les exposicions i venda de les obres d’art a la Pl. de Cal Font i la Pl. de l’Ajuntament i, a més a més en un gran circuit artístic on desenes d’artistes participaràn en el 1er Concurs de Pintura Ràpida “Botiga al Carrer Igualada”. En el concurs, que es realitzarà al matí de 10:00 a 13:00, poden participar-hi tots/es els/les artistes que ho desitgin.

Gràcies al patrocini i la gentilesa de diferents empreses, com ara Aigües de Rigat, Sarauto-Peugeot, Bureau Vallée i la mateixa entitat, Igualada Comerç hi haurà importants premis. N’hi ha dues categories: la de categoria infantil (fins als 15 anys), amb els premis que són 3 vals de compra per material de pintura i dibuix pel 1r, 2n i 3r classificat (gentilesa de Bureau Vallée), i la de categoria d’adults amb el primer premi de 500 € (gentilesa d’Aigüa de Rigat, S.A.) el segon de 300 €(gentilesa d’Igualada Comerç), i el tercer de 200 € (gentilesa de Sarauto-Peugeot).

El Jurat estarà format per dos persones vinculades al mon de belles arts i un representant d’Igualada Comerç.

Les obres premiades i una selecció de la resta d’obres s’exposaran a la seu d’Igualada Comerç des del dia 7 de març i fins el dia 24 de març.

El període d’inscripció es tancarà el divendres, dia 4 de març a les 20 hores. La inscripció es gratuïta, físicament a Igualada Comerç, c/La Torre, 5, 08700 d’Igualada, o per correu electrònic al secretaria@igualadacomerc.cat .

A més a més, Igualada Comerç instal·larà tres zones infantils, on els més menuts de la casa poden expressar el seu talent artístic. Per exemple, a la Plaça de Cal Font els nens poden participar en la realització d’una Mandala gegant, una Imatge espectacular feta amb sal i sal de colors. Per una altre banda, a la Plaça del Pilar es farà Shoot-ART, una activitat monitoritzada, on els nens i nenes faràn art jugant i rebentant globus de pintura en una paret. I per fi, a la Rambla Nova, es treballarà en el Mòbil Creatiu, a mb material reciclat i paper de seda i plastelina!

Plànol Botiga al Carrer´16
Plànol Botiga al Carrer´16

Tots els interessats que hi vulguin participar, les bases del concurs, com també més informació de les activitats, es poden consultar a la web d’Igualada Comerç, al Facebook /igualadacom i el twitter/igualadacomerc .

La Botiga al Carrer és una de les campanyes amb més èxit que organitza Igualada Comerç, a més a més de ser una de les més grans de tota Catalunya. És l’oportunitat única per comprar els productes de la temporada vigent amb uns preus realment atractius.És una activitat comercial, social i cultural, com també una de les campanyes amb més ressò exterior del comerç igualadí. El comerç de casa nostra es mou i vol transmetre que està viu com el sector i ensenyar un aspecte optimista.

Botiga al Carrer Rambla

Per tant, a tothom que està avorrit a casa, Igualada Comerç oferirà uns quants motius per venir a Igualada aquest dissabte, dia 5 de març. L’entitat convida tant els igualadins, els anoïencs i visitants de tota Catalunya central a assistir i a prendre part a les activitats organitzades.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web