Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ I LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA ACORDEN PROMOURE LA TARGETA “COMPRADORS PEL PAÍS”

IGUALADA COMERÇ I LA CONFEDERACIÓ DE COMERÇ DE CATALUNYA ACORDEN PROMOURE LA TARGETA “COMPRADORS PEL PAÍS”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dilluns, dia 29 de febrer, a la seu de l’entitat es va firmar conveni de col·laboració entre Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunyaper a la implantació de la targeta “Compradors pel País” a la ciutat d’Igualada.

La campanya “Compradors pel país” pretèn premiar la fidelitat diària dels clients a través d’una innovadora targeta de fidelització. La targeta “Compradors pel país” és una iniciativa històrica pel comerç de Catalunya que permetrà unificar l’entramat de l’empresa més gran de Catalunya, i premiar, ara més que mai, la fidelitat del seu públic.

A més, el comerç de Catalunya en general i els botiguers d’Igualada en particular poden obtenir dades concretes de la seva realitat i conèixer els hàbits de compra del consumidor, i així permetre ajustar l’oferta a les necessitats dels seus conciutadans. També podrà permetre fer l’últim pas per a l’adaptació a les noves tecnologies i a la innovació.

“Compradors pel país” és l’eina per reforçar, ampliar i millorar el que milers de botiguers ja estan duent a terme a través de campanyes de fidelització pròpies.

Així mateix, “Compradors pel país” s’emmarca també en la marca “Botiguers pel país”, que té com a objectiu esdevenir la senya d’identitat del comerç de Catalunya a ulls dels compradors, i ara més que mai els premiarà per la seva fidelitat.

La targeta, que funciona a comerços d’arreu de Catalunya, compta amb el suport del Departament d’Empresa i Ocupació, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM). La CCC també està a prop d’arribar als acords de suport amb la Diputació de Barcelona.

Què ofereix la targeta “Compradors pel país” al botiguer?

– Permetrà al comerciant conèixer el perfil i els hàbits de compra dels seus clients i establir-hi vincles (ofertes personalitzades, mailing, sms, etc.)

– El comerciant podrà premiar/incentivar la fidelitat dels clients a través de sortejos, descomptes i promocions especials.

– És una eina clau per conèixer bé les necessitats dels clients i d’aquesta manera adaptar la nostra oferta i incrementar les vendes a més d’oferir un valor afegit al procés de compra.

– Incrementar la visibilitat del negoci i dels productes a través de la web i d’un market col·lectiu.

Què ofereix la targeta “Compradors pel país” al client?

– Una targeta única de fidelització amb la que el client acumularà euros virtuals, que podrà bescanviar en properes compres al mateix establiment.

– Poder participar en les campanyes i els sortejos no només de cada botiga sinó també de “Compradors pel país”.

– Identificar-se com a comprador i consumidor del comerç de proximitat en qualssevol establiment adherit del territori català, no només en el seu municipi de residència.

Com es podrà donar d’alta el client?

– En qualssevol punt de venda adherit a “Compradors pel país” o a través de la pàgina web de la iniciativa.

Què necessitarà el botiguer per poder-se adherir?

– L’únic requisit és disposar de connexió a Internet en el punt de venda, cal destacar però que en cas que el comerciant no en disposi se li oferirà el servei a preus molt competitius per tal de poder fer l’últim pas a les noves tecnologies.

Firma conveni "Compradors per país"
Firma conveni "Compradors per país"
El conveni el van firmar el president d’Igualada Comerç, Xavier Fig ueres Casanoves i el secretari general de la Confederació de Comerç de Catalunya, Miquel Àngel Fraile.

Pròximament, Igualada Comerç i la CCC iniciaràn la campanya de difusió i implementació de la targeta al territori d’Igualada i rodalies.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web