Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA BENVINGUTS A IGUALADA!

BENVINGUTS A IGUALADA!

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El comerç es mou. Està més viu que mai i vol demostrar un aspecte optimista. I també que el teixit comercial és una estructura social ben avinguda i que té una força important en Igualada.

Per aquest motiu, Igualada Comerç ha creat aquest vídeo del nostre comerç aprofitant el magnífic ambient i les espectaculars imatges de les activitats que es va viure aquesta passada Campanya de Nadal. Però, en primer lloc, és una campanya i vídeo de la ciutat. Perquè, tal com diu el nou eslògan: “Igualada Comerç a la teva mida”, creiem que la nostra ciutat està feta a la mida dels persones que hi viuen, i també de clients dels nostres comerços. Volem transmetre que el comerç junt amb les persones que hi formem part som actius, dinàmics i que a Igualada es fan moltes coses.

Us volem convidar a venir, a passejar, a anar de compres a Igualada. I sobretot, de ser feliços!

I si encara no en teniu prou, i necessiteu més alicients per venir a Igualada, us recordem que demà, dissabte, dia 5 de març es fa la 39ª edició de la Botiga al Carrer, amb més novetats que mai i amb l’oferta increïble de 100 comerços.

Gaudiu de la nostra ciutat, de la Botiga al Carrer i d’aquest divertit video. https://youtu.be/pH3NE--1hyo


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web