Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES BOTIGA AL CARRER MÉS ARTÍSTICA QUE MAI

BOTIGA AL CARRER MÉS ARTÍSTICA QUE MAI

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

La 39ª edició de la Botiga al Carrer que organitza Igualada Comerç ja és història. I com ja és habitual els últims anys, es van donar a la cita prop d’un centenar de botigues i milers de persones de tot arreu. La zona comercial d’Igualada es va omplir des de la primera hora del matí i fins ben passats les nou del vespre, malgrat un vent fred, intens i persistent durant tot el dia. Els carrers centrics de la ciutat com la Rambla, plaça de l’Ajuntament, plaça del Pilar, plaça Pius XII , el c/Sant Magí, Argent, plaça Cal Font, es van omplir de parades.

Bones vendes es van repetir aquesta vegada també. A l’espera de fer la valoració més completa, i arran dels primers comentaris fets a peu de carrer, els comerciants van estar generalment satisfets amb l’afluència del públic i amb les vendes, sobretot durant l’hora del matí.

A més de l’activitat purament comercial també hi ha hagut actes paral·lels com la convocatòria del primer concurs de pintura ràpida de la Botiga al Carrer. Més de quaranta pintors es va repartir des del bon matí al llarg del recorregut marcat, barrejats amb els compradors i les parades.

Pintura ràpida´16
Pintura ràpida´16

Al final, el Jurat del Concurs de Pintura Ràpida Botiga al Carrer d’Igualada va decidir atorgar en la categoria d’adults els següents premis:

-1r PREMI: Dotat amb 500 €, (premi patrocinat per AIGUA DE RIGAT), a Alejandro Miras Esteban de Barcelona

-2n PREMI: Dotat amb 300 €, (premi patrocinat per IGUALADA COMERÇ), a Núria Riba Bosch d’Igualada

-3r PREMI: Dotat amb 200 € (Premi patrocinat per SARAUTO-Igualada), a Josep Manel Aznar de Sant Quinti de Mediona

En la categoria infantil (fins als 15 anys), el Jurat decideix atorgar els següents premis:

1r classificat: Val de compra per material de pintura i dibuix, a Claudia Parra

2n classificat: Val de compra per material de pintura i dibuix, a Laura Tort Gabarró

3r classificat: Val de compra per material de pintura i dibuix, a Jan Canellas Cuerva

Tots tres premis infantils són la gentilesa de Bureau Valle d’Igualada.

Igualada Comerç informa que les obres premiades i una selecció de la resta d’obres s’exposaran a la venda als aparadors comercials dels establiments més pròxims reflectits a les obres, i que estiguin adherits a Igualada Comerç, fins a almenys dia 24 de març.

L’entitat valora positivament la incorporació d’aquesta nova activitat i considera que el 1r Concurs de Pintura Ràpida va ser un bon i interessant complement a la Botiga al Carrer, que va animar l’ambient per la ciutat. Aquesta primera edició va ser un atractiu del recorregut i el va fer més dinàmic. El centre de la ciutat es va convertir en un gran espai "lúdic-comercial".

Des d’Igualada Comerç es valoraran noves idees i opcions de cara a pròximes edicions i es procurarà fer més activitats relacionades amb la pintura, vista la seva bona acceptació. Aquesta activitat ha suposat un revulsiu per consolidar la Botiga al Carrer, i un gir conceptual en el model de gestió d’aquesta activitat.

A més a més, en diferents zones de la ciutat, l’organització va crear espais amb activitats artístiques i animacions per infants.

Amb la Botiga al Carrer d’hivern ‘16, es van acabar de manera simbòlica les rebaixes de la temporada, en aquest cas, les d’hivern que, per cert, van passar sense gaire pena ni glòria. En definitiva, encara caldrà esperar que arribin les anunciades xifres de recuperació important de consum.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web