Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES IGUALADA COMERÇ PRESENTA NOU VÍDEO PROMOCIONAL DE COMERÇ DE LA CIUTAT

IGUALADA COMERÇ PRESENTA NOU VÍDEO PROMOCIONAL DE COMERÇ DE LA CIUTAT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El comerç es mou. Està més viu que mai i vol demostrar un aspecte optimista. I també que el teixit comercial és una estructura social ben avinguda i que té una força important en la nostra ciutat.

Per aquest motiu, Igualada Comerç ha creat aquest vídeo del comerç de casa nostra aprofitant el magnífic ambient i les espectaculars imatges de les activitats que es va viure aquesta passada Campanya de Nadal.

Però, en primer lloc, és una campanya i vídeo de la ciutat. Perquè, tal com diu el nou eslògan: “Igualada Comerç a la teva mida”, l’entitat comercial igualadina creu que la nostra ciutat està feta a la mida deles persones que hi viuen, i també de clients dels seus comerços. Es vol transmetre que el comerç junt amb les persones que hi formen part, són actius, dinàmics i que a Igualada es fan moltes coses. El comerç convida a venir, a passejar, a anar de compres a Igualada.

El vídeo pretén descobrir cinc característiques d’Igualada i igualadins que moltes vegades no són prou reconegudes.

És una ciutat activa. Durant tot l’any, no només Igualada Comerç, sinó també moltes altres realitzen un munt d’activitats per tal que tots els visitants es trobin a gust.

Igualada Comerç a la teva mida
Igualada Comerç a la teva mida

També és una ciutat participativa. I si de dia Igualada agrada, de nit és més màgica encara! Combina diversió, espectacles, música, bars, restaurants i, naturalment, la gran oferta i de qualitat de més de 600 comerços en un entorn inigualable i amb uns preus realment atractius i increïbles de sempre.

És una ciutat innovadora. A Igualada la gent està tant “boja” que recicla els impressionants globus aerostàtics (fets a casa nostra, per cert) i els transformen en iglús de vent, unes estructures efímeres, igual d’espectaculars, que ens serveixen com decorat, escenaris, elements artístics.

El vídeo també procura trencar alguns tòpics. A vegades podem sentir, que aquests d’aquí són ganduls, que els d’allà són garrepes, que d’algun altre lloc són avorrits. Doncs, si voleu conèixer una ciutat que se sap divertir i participar en la Festa, veniu a Igualada.

És una ciutat especial amb unes persones especials. Els igualadins. I també els anoiencs. Però, també moltes altres persones que vénen a visitar d’arreu de Catalunya, a anar de compres i gaudir de la nostra ciutat.Són la principal riquesa i el nostre patrimoni. Ens agrada cuidar-los i ens agrada que ens siguin fidels!

Per tant, si esteu avorrits a casa, en aquest víd eo us presentem uns quants motius per venir a la nostra ciutat.

Benvinguts a Igualada! Gaudiu de la nostra ciutat i d’aquest vídeo!

https://youtu.be/pH3NE--1hyo


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web