Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES ASSEMBLEA GENERAL I ELECCIONS PER A LA PRESIDÈNCIA I LA NOVA JUNTA D’IGUALADA COMERÇ

ASSEMBLEA GENERAL I ELECCIONS PER A LA PRESIDÈNCIA I LA NOVA JUNTA D’IGUALADA COMERÇ

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

El passat dilluns, dia 21 de març, tal com marquen els estatuts i el règim intern de l’entitat, es va fer l’Assemblea General d’Igualada Comerç i també les eleccions per la presidència i pels membres de la junta de l’entitat.


Les candidatures i la votació estaven obertes a tots els socis de l’entitat i havien d’estar formades per una relació de dotze persones mínim. El nom que encapçalava la llista era el candidat a ocupar la presidència. L’Assemblea va votar i va proclamar l’única candidatura què s’havia presentat fins a la data establerta, amb el Sr. Xavier Figueres, de comerç Celler Figueres, com a president.


1.Xavier Figueres - CELLER FIGUERES
2.Jordi Cuerva - SNOWFUN
3.Toni Llucià - MODES LLUCIÀ
4.Gemma Alcoberro - CARNISSERIES GUAL
5.Hilario Sebastian Palacios - SUPERMERCATS SEBASTIAN
6.Jaume Bascompte - DORMEBE
7.Jordi Dueñas - CENTRE DE CONGELATS DUEÑAS
8.Jordi Trias - JOIERIA TRIAS
9.Mònica Aguilar - CARO CUORE
10.Oscar Cuadres - FRANQUESA
11.Toni Fusté - EVENTS
12.Albert Gumà - ASSEGURANCES GUMÀ
13.Pere Subirana - FINQUES SUBIRANA
14.Isaac Mateo - THE BEST PADEL
15.Salvador Dueñas - ASFALT
16.Salvador Vidal - VIDAL - CAL PERICO
17.Carles Cuñado - ALAIN AFFLELOU
18.Laura Llucià - JOIERIA LLUCIÀ

El president reelegit va aprofitar per agrair a tots els membres de la Junta que van col•laborar amb l’entitat en els últims dos anys i encoratjar als nous integrants i animar-los a treballar més encara en la cohesió del sector comercial de la nostra ciutat, com també en la projecció exterior del comerç i d’Igualada en general.

Entre altres temes de l’ordre del dia, en l’Assemblea es va presentar i aprovar el balanç econòmic de l’entitat de l’any 2015. A continuació, es va prosseguir amb la proposta de pla d’activitats per l’any 2016. En línies mestres, es mantenen les activitats de l’any passat, destacant sobretot, la següent “Igualada Nit de Shopping”, la Botiga al Carrer d’estiu, que per cert, serà de jubileu, la número 40, i per tant, es compliran els 20 anys d’aquesta activitat. A la tardor, es realitzarà la cinquena edició de la Gran Festa del Vi i posteriorment es farà la Campanya de Nadal.


Una de les novetats d’enguany seran les conferències d’àmbit social i de temàtica diversa, com p. ex. educació, salut, alimentació sana, etc. Seguint la línia d’obrir encara més l’entitat vers a la societat, es vol iniciar una sèrie de jornades, xerrades, tertúlies, obertes a tot el públic, amb ponents mediàtics i/o presentades per persones de diferents sectors que ha marcat unes tendències en els seus àmbits i/o han fet reflexionar la gent amb els seus projectes.


De fet, el tret de sortida d’aquesta nova sèrie de conferències va ser precisament la mateixa Assemblea d’Igualada Comerç. En el marc de l’Assemblea General, es va comptar amb l’assistència de l’Amadeu Barbany, comerciant i expresident de Gran Centre de Granollers qui va impartir interessantíssima i emotiva conferència en positiu del món del comerç i consum responsable. D’aquesta ponència, només extraurem una frase molt significativa...:”hi ha moltes maneres de consumir, i tothom escull: si comprem en clau local, la ciutat en la qual vivim, serà la principal beneficiària”.

Amadeu Barbany
Amadeu Barbany


L’Amadeu Barbany va ser durant 15 anys el president de l’associació de botiguers de Granollers que va revolucionar el sector amb unes idees que giraven entorn el lligam estret entre comerç i ciutat.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web