Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ: FISCALITAT I ALTRES OBLIGACIONS PER A EMPRESARI I AUTÒNOMS

IGUALADA COMERÇ PROPOSA UN NOU CURS DE FORMACIÓ: FISCALITAT I ALTRES OBLIGACIONS PER A EMPRESARI I AUTÒNOMS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç i la Confederació de Comerç de Catalunya han programat un nou curs de formació, totalment gratuït . Es tracta de FISCALITAT I ALTRES OBLIGACIONS PER A EMPRESARI I AUTÒNOMS amb un total de 15 hores lectives.

L’objectiu del curs és que tot empresari o treballador pugui ser capaç d’entendre de manera general la situació fiscal pròpia i de l’empresa i conèixer la feina que sovint li fa un tercer per prendre decisions i saber el perquè de les coses.

El contingut és el següent: introducció al sistema fiscal, principals aspectes de l’IRPF, activitats econòmiques, impost de societats, principals obligacions per a autònoms i empresaris i oportunitats de negoci des del punt de vista fiscal.

El ponent serà el Jordi Sanglas de Alba, llicenciat en economia, censor jurat de comptes i assessor d’empreses en l’àmbit docent a la URV, UDG i UPF.


L’horari del curs serà el dimarts i dijous de 15.00 a 17.00 h i començarà a partir del 2 de maig. El lloc on s’impartirà la formació és a la seu d’Igualada Comerç, al c/La Torre, 5 d’Igualada. Poden participar al curs totes persones actives de qualsevol sector (no cal que sigui comerç) i també autònoms.

La data límit d’inscripcions és el 26 d’abril de 2016. Les places són limitades i es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.


Per a més informació i inscripcions, els interessats es poden dirigir al local d’Igualada Comerç al carrer de La Torre, 5, trucar al telèfon 938051419 o enviar un e-mail a info@igualadacomerc.cat .

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web