Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ ENGEGA LA CAMPANYA “NO PUC ESPERAR”

IGUALADA COMERÇ ENGEGA LA CAMPANYA “NO PUC ESPERAR”

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç acaba d’iniciar la campanya d’adhesions dels establiments comercials i de serveis de la ciutat en el projecte “No puc esperar”, un programa pioner a l’Estat espanyol, i que facilita a les persones que tenen un problema mèdic no contagiós utilitzar de forma urgent i gratuïta un lavabo dels establiments adherits, entre els quals hi ha bars, restaurants, comerços, equipaments municipals, etc. El projecte és impulsat per ACCU Catalunya i per la Unitat de Malaltia Inflamatòria Intestinal de l’Hospital Universitari de Girona Doctor Josep Trueta, està pensat per a totes aquelles persones que per algun problema mèdic, no contagiós, han d’utilitzar urgentment un lavabo. Aquesta iniciativa també compta amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo Español de Trabajo en Enfermedad de Crohn y Colitis Ulcerosa), l’Institut Català de la Salut i Foment del Treball Nacional.

Aquesta iniciativa de caire social està pensada per millorar la qualitat de vida d’aquelles persones que, a causa d’un problema mèdic no contagiós, necessiten, en un moment determinat, utilitzar un lavabo de forma immediata i gratuïta. Un dels problemes que més angoixa i preocupa a aquests pacients és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d’anar al lavabo. Algunes persones veuen minvada la seva qualitat de vida per aquesta situació, ja que els costa sortir de casa o fer vida social per por de no trobar un lavabo accessible quan el necessiten. Des d’ACCU Catalunya, amb la col·laboració de metges, hospitals, institucions, associacions i voluntaris; i mitjançant l’adhesió de lavabos d’equipaments i establiments diversos (bars, restaurants, hotels, biblioteques, comerços, equipaments públics, etc.) que posen els seus lavabos a disposició d’aquestes persones de forma totalment gratuïta, s’intenta millorar la qualitat de vida d’aquestes persones.

La iniciativa “No puc esperar” també disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils que recull els horaris i la ubicació dels centres hospitalaris, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya, més propers i l’itinerari per arribar-hi.

No puc esperar
Al web www.nopucesperar.cat es pot trobar tota la informació del projecte i la ubicació dels centres hospitalaris, ajuntaments, equipaments, restaurants, bars, comerços i altres establiments adherits a la campanya, on a la mida que es vagin incorporant, hi seran també els establiments d’Igualada.

Per la seva banda, Igualada Comerç ja està fent la difusió entre els comerços de la ciutat, com també la promoció de la campanya través de les seves xarxes socials.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web