Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ SIGNA L´ACORD DE COL•LABORACIÓ AMB EL MOTO CLUB D´IGUALADA

IGUALADA COMERÇ SIGNA L´ACORD DE COL•LABORACIÓ AMB EL MOTO CLUB D´IGUALADA

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Amb motiu del 18è Ral·li Ciutat d’Igualada que s’organitza per divendres 29 i dissabte 30 d’abril, Igualada Comerç i Moto Club Igualada han signat un acord de col·laboració per promocionar i dinamitzar l’activitat comercial de la zona cèntrica durant aquests dies. L’acord ho van firmar els dos presidents de les entitats, Xavier Figueres per Igualada Comerç i Enric Ruiz del MCI.

Conveni MCI´16
Conveni MCI´16

Igual que en les edicions del 2012 i 2013 el Ral·li Ciutat d’Igualada torna a tenir punt de sortida, reagrupament i arribada al bell mig de la ciutat, concretament a la Rambla, oferint la notorietat i repercussió que l’indret ofereix. Restauradors i botiguers de la zona ja esperen l’arribada dels més de 70 equips participants, pilots i copilots, que espera l’organització.

L’edició d’enguany serà una cursa veritablement innovadora, espectacular i amb aires de renovació. Serà la segona prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Ral·lis 2016 i puntuable també per la Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, l’Open de Catalunya de Ral·lis i la Copa de Catalunya de Regularitat. El dissabte es reserva el dissabte com a única Etapa de Competició, aconseguint d’aquesta manera comprimir l’horari.

La sortida està prevista a les 9.00 h a la Rambla Sant Isidre i el primer pas per l’assistència es preveu cap a les 11.30 h. El reagrupament Central i final de la Categoria Open, també a la Rambla, a les 14.00 h. L’entrega de premis de l’open està prevista a les 17.00 h al casal popular del Foment d’Igualada i el repartiment final del Ral·li a les 22.45 h també al Casal El Foment.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web