Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA NOVA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ, ELS APARADORS CREUATS

NOVA CAMPANYA D’IGUALADA COMERÇ, ELS APARADORS CREUATS

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç convida als seus associats a participar a una nova campanya comercial que fins ara no s’havía fet mai a la nostra ciutat.

L’entitat proposa l’intercanvi d’aparadors entre els comerços associats. Es poden exposar fruites en l’aparador d’una botiga de roba, mobles en una fruiteria o sabates en una floristería, productes de ferreteria en l’aparador d’una carnisseria, p.ex. L’objectiu de la campanya és, per una banda, crear sorpresa al passejant decorant l’aparador del comerç amb producte que no té res a veure amb la seva oferta habitual i per l’altra, donar presencia de les botigues en altres carrers i zones de la ciutat.

-Es podrá fer de manera conjunta amb el comerç amb el que intercanviaran els productes o be en solitari. En aquest cas desde Igualada Comerç es proposaran altres comerços per fer intercanvi.

-Cada comerç haurà de tenir ben visible a l’aparador, el cartell indicatiu del comerç creuat, que s’entregarà abans del dia 20 de maig, donat que l’iniciativa forma part de la campanya Igualada Nit de Shopping.

Pòster comerç creuat´16
Pòster comerç creuat´16

-Els comerços participants també poden aprofitar per fer-se promocions creuades entre ells, p.ex. per la compra en un comerç, descompte o regal en l’altre enparellat.

-La campanya és oberta a tots els establiments associats independentment del producte o servei que ofereixin al consumidor.

-Un jurat format de tres persones determinarà la creativitat del millor aparador. L’aparador guanyador tindrà com a premi un sopar per a dues persones, i altre sopar també per dues persones pel comerç enparellat.

-A més a més, hi haurà el concurs a les xarxes socials. L’autor/a de la foto de l’aparador que obtingui mes “m’agrada” guanyarà un val de 100 € dels quals 50 € s’hauran de gastar al comerç guanyador i 50€ mes a qualsevol establiment associat a Igualada Comerç.

-Els comerciants associats interessats en participar s’han d’inscriure a la campanya trucant al telèfon 938051419 o bé per correu electrònic info@igualadacomerc.cat fins el dia 13 de maig. El dia 21 de maig s’haurà de tenir els aparadors muntats i mantenir-los fins el 6 de Juny.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web