Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA MASTERCLASS BENÈFICA DE ZUMBA A LA PLAÇA DE CAL FONT

MASTERCLASS BENÈFICA DE ZUMBA A LA PLAÇA DE CAL FONT

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Associació de Prematurs de l’Hospital Clínic Maternitat de Barcelona (ASPREM-HCM) ens han demanat col·laboració a l’hora de difondre una activitat que organitzen. Us transmetem la seva carta.

"Som l’Eduard Pérez Gandía i la Tais Espanyol Serradell i ens dirigim a vostès en nom de l’Associació de Prematurs de l’hospital Clínic maternitat de Barcelona (ASPREM-HCM).

Som una associació sense ànim de lucre formada per pares i mares de nens prematurs i professionals de la medicina. Tenim l’objectiu d’ajudar els nens nascuts abans de terme i les seves famílies donant-los suport i assessorament en tot el que puguin necessitar.

El proper 12 de juny de 18 a 20 hores hem organitzat una Masterclass benèfica de Zumba a la plaça de Cal Font d’Igualada per aconseguir fons per a l’associació i en concret pel projecte “Un extractor per cada incubadora”.

Per això, i sabent que el seu comerç és àmpliament conegut a la ciutat d’Igualada estaríem molt agraïts de rebre un donatiu econòmic per col·laborar en l’organització de l’acte i/o qualsevol donació per la seva part perquè aquesta sigui lliurada el dia de la Masterclass en forma de premis i/o obsequis als participants.

A canvi, nosaltres ens comprometem a difondre la seva imatge (logotip) i el nom de la seva empresa com a col·laborador en tots els cartells publicitaris, xarxes socials, ràdio i televisió local.

Si desitja posar-se en contacte amb nosaltres, per qualsevol motiu, pot fer-ho mitjançant correu electrònic sitoforever@hotmail.com o bé telefònicament al mòbil 647.708.915. Els recordem que poden consultar la nostra pàgina web per més informació sobre la nostra associació: http://asprem-hcm.org/ i també hi podran trobar el número de compte on fer el donatiu.

Volíem agrair de totes formes que s’hagi pres la molèstia d’escoltar la nostra petició i demanem una resposta el més aviat possible per poder concretar els detalls de la seva col·laboració.

Sense més, rebi una cordial salutació

Atentament,

Eduard Pérez Gandía
Tais Espanyol Serradell

sitoforever@hotmail.com Telf. 647.708.915

Organització de la Masterclass de Zumba - ASPREM-HCM"


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web