Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ PREPARA LA 5ª EDICIÓ D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

IGUALADA COMERÇ PREPARA LA 5ª EDICIÓ D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Any rere any, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en Igualada Nit de Shopping, convertint d’aquesta manera la nostra ciutat en la capital comercial per aquell dia. A més a més de diferents curses al llarg del dissabte, 21 de maig, el comerç de la ciutat prepara una sèrie d’activitats i promocions exclusives per aquest dia.

Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura opcional i voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, accions i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes, i descomptes especials només pel dia 21 de maig de com a mínim 10%, o si escau, una sèrie dels productes a preu únic a 10 €.

Igualada Nit de Shopping´13
Igualada Nit de Shopping´13

Hi haurà accions i promocions de comerços i altres serveis en varis punts neuràlgics i estratègics on es realitzaràn les animacions i promocions al carrer.

Tanmateix com l’any passat, l’entitat s’encarregarà de promoure i comunicar l’activitat als mitjans de comunicació i també através de les xarxes socials, tant a nivell de l’entitat, com a nivell particular dels comerços.


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web