Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA IGUALADA COMERÇ PREPARA LA 5ª EDICIÓ D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

IGUALADA COMERÇ PREPARA LA 5ª EDICIÓ D’IGUALADA NIT DE SHOPPING

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Des de ja fa cinc anys, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la nostra ciutat en la capital comercial per aquell dia. En un ambient bullint d’afluència de milers de persones, Igualada Nit de Shopping comprateix l’espai i protagonisme amb Igualada Urban Running Night Show, un esdeveniment esportiu amb diferents curses, per petits i grans al llarg de tot el dia. Any rere any, aquests dos esdeveniments creixen en popularitat i la participació, tant per part dels establiments que hi prenen part, com també en nombre de visitants, corredors i compradors que venen d’arreu de Catalunya.

foto1

Aquest cop, el dissabte, 21 de maig, com tots aquests anys, el comerç de la ciutat prepara una sèrie d’activitats i promocions exclusives. El valor afegit d’Igualada és que és l’única ciutat que ha aconseguit adjuntar aquests dos grans esdeveniments, esportiu i comercial, amb una gran capacitat d’atracció de públic.

foto5

La pròpia promoció d’Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, com també en les accions i activitats promocionals davant dels establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Cadascú dels comerços participants farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbolicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

foto4

Milers de visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomía i per aquesat ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç proposa amb sèrie de d’establiments de restauració que ofereixen uns menús especials, pensats exclusivament per aquest dissabte. Tenint en compte que aquest dissabte s’espera una multitud de públic d’arreu, Igualada Comerç recomana consultar els locals per poder fer les reserves amb suficient antelació.

Per disfutar de la ciutat, el seu comerç i les curses, el millor és fer esport i venir a peu, si sou d’Igualada. No obstant això, pels visitants de fora, es recomana aparcar a les zones blanques (gratuïtament), o a les zones blaves i a dos pàrquings subterranis de la ciutat (consultar pasquins informatius i/o web i Facebook de l’entitat). I a l’hora de comprar, es poden demanar als comerços d’Igualada els vals d’aparcament que molts d’ells regalen als seus clients per aparcar als dos pàrquings subterranis.

foto2
foto2

Per tant, el proper 21 de maig, i durant tota el dia i la nit, la ciutat tornarà a vibrar amb les compres nocturnes, les curses i amb una llarga llista d’activitats diverses i divertides pensades per pasar-ho bé tota la família. Desenes de comerços i altres serveis obriran fins les hores altes de la nit amb promocions, activitats, curses, música, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, màgia, desfilades de moda, dansa, i moltes compres i sorpresas. Cada any, de fet, els botiguers d’Igualada sorprenen amb decorats imaginatius dels seus aparadors i comerços, i també amb les activitats divertides davant dels seus establiment, que evidentment, aporta que les places i carrers estiguin plens fins a les hores altes de la nit.

Tanmateix com l’any passat, l’entitat s’encarregarà de promoure i comunicar l’activitat als mitjans de comunicació i també através de les xarxes socials, tant a nivell de l’entitat, com a nivell particular dels comerços. Igualada Comerç farà una extensa difusió de les activitats per diferents mitjans de comunicació i xarxes socials.

foto3

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç editarà un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, activitats, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat.

Mes informacions d’Igualada Nit de Shopping es podrán trobar en la página de l’entitat, www.igualadacomerç.cat , al Facebook d‘Igualada Comerç i al Twitter de l’entitat.

foto4


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web