Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ NOTÍCIES CAL PERICO I PERFUMERIA CAL GASPAR, BOTIGUES MOLT MÉS QUE CENTENÀRIES

CAL PERICO I PERFUMERIA CAL GASPAR, BOTIGUES MOLT MÉS QUE CENTENÀRIES

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

En un acte solemne, el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont va lliurar ahir a dos establiments d’Igualada, a Cal Perico Merceria Vidal, i a Perfumeria a Cal Gaspar els Premis Nacionals a la Iniciativa Comercial i als Establiments Comercials Centenaris 2015. L’acte va tenir lloc al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat i va comptar també amb l’assistència del conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget.

Aquests Premis que han arribat enguany a la seva setzena edició, són el reconeixement del Govern als establiments comercials per la seva trajectòria amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç.

Cal Perico´16
Cal Perico´16
També, per segona vegada, s’ha reconegut la història de 15 establiments comercials amb més de cent cinquanta anys d’activitat.

El merit dels dos comerços emblemàtics d’Igualada és més gran encara perquè es troben en aquest grup selecte, concretament Cal Perico Merceria Vidal amb 176 anys i la Perfumeria Cal Gaspar amb 151 anys.
Perfumeria Cal Gaspar´16
Perfumeria Cal Gaspar´16

extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web