Anar a pàgina inicial
Facebook Twitter YouTube  Issuu


ACTUALITAT IGUALADA COMERÇ AGENDA AQUEST DIVENDRES, DIA 1 DE JULIOL COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN

AQUEST DIVENDRES, DIA 1 DE JULIOL COMENCEN LES REBAIXES D’HIVERN

Enviar un enllaç d'aquesta pàgina. Versió per imprimir.

Igualada Comerç informa que aquest divendres, dia 1 de juliol, comença el període habitual de rebaixes d’estiu a Catalunya i finalitza el 31 d’agost, ambdós inclosos. A més a més, el pròxim diumenge de la campanya de rebaixes, el dia 3 de juliol, els establiments comercials podran obrir les portes al públic, coincidint amb el primer festiu del període legal de rebaixes d’estiu.

En alguns comerços de Catalunya, el cartell de rebaixes ja penja en molts aparadors, fins i tot abans de l’1 de juliol. Cada cop més botigues i cadenes comercials aposten per avançar les rebaixes abans del que marca la llei catalana, aprofitant el buit legal donat que una part de la normativa autonòmica sobre el comerç està suspesa pel Constitucional.

Malgrat que el Govern Central ha impugnat els decrets catalans del sector, el concepte de rebaixes és un reclam promocional i una eina per atraure els clients. La paraula clau és rebaixes, i és la que atrau la gent. Després d’unes setmanes comercialment molt actives, i amb moltes promocions, es preveu que a Igualada les rebaixes tinguin un començament moderat, amb uns descomptes que en la majoria dels casos siguin entre 20 i 30 %. Els primers dies, quan encara queda gènere a remenar, seran els dies amb més moviment.

Imatge aparador amb les rebaixes
Imatge aparador amb les rebaixes


extranet associats


Igualada Comerç c/ Sant Jordi, 11   08700 Igualada   T 938051419   avís legal   contactar   Mapa Web